Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Richard Wagner píše: Více
Tak to sis holt vybral spatne…starsi, zkušenější kluci vi…
@Andelskej_Satan a tak já si to neberu…
A hezká a sexy asi jsem
protože těch nápadníků mám docela hodně.
Jen jsem vždycky jela v tom, že nevěrná být nechci. No a tenhle jeden mě tak přitahoval, že jsem porušila svý morální zasady, no. Vybrala jsem si správně. Trefa do černýho. ![]()
A,,neboj,, teď mezi mnou a kamarádkama letí jako super džouk.
Ja taky ne…ale tohle fakt doporucuju…trosku ti to otevre obzor…pochopis az to absolvujes, tady nema cenu neco vysvetlovat, popisovat, to clovek musi zazit.
@Andelskej_Satan píše: Více
Jsi ho ještě ve svem věku nikdy nenašel?
![]()
@Adull píše: Více
4× jsem se ztratil v lese, jednou v bludišti a jednou někde v (_._), ale…
![]()
Příspěvek upraven 21.07.26 v 12:04
@Andelskej_Satan píše: Více
Já si jí vybral kvůli vzhledu, má nádherný modrý oči. Takový se jen tak nevidí. A krásnej obličej. Jako anděl. Ale taky má andělský chování a snadno spadne do nějaký krize - jako posledně.
Příspěvek upraven 21.07.26 v 12:01
Mně jde vše skvěle, příspěvky o prostatě jsou poučné narozdíl od těch flirtovaček o ničem, které tady většina z nás skáče. Opět jsi celá natěšená z toho, jak s tebou bude tvůj guru flirtovat, protože jinde to nemáš.
![]()
@Klopotkova píše: Více
No jasně..nebaví mě prostatické okénko…páč ta už mi nenaroste🤔…čekám pouze a jen na tebe a tvé perly ![]()
Sim tě modrý oči, hezkej ksichtik…to najdeš všude…jen jako kritérium výběru je to slabota…a pak to tak dopadá 🤔
Nikdy nevíš, dneska se ti může změnit pohlaví ani nebudeš vědět jak, máme věk 150 genderů ![]()
@M_Vladim píše: Více
Ne to neni, sex je fajn -ale vanilkovej prostě
Ona je prostě až moc hodná, i když teď mě má v hrsti.
Zatímco z maliny vyzařuje živočišnost ![]()