Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Dobře. Holt ty a já k AI pristupujeme každý jinak. Já se od ní hodně učím, proto mě dost zajímají mezivýstupy, používá tam pro mě užitečné příkazy a často i nechávám vysvětlit, proč to používá takto. V příštím kole už položím dotaz s ohledem na informace, které mám.
AI není magie, která vše udělá za tebe. Může se ti omlouvat furt dokola, protože takto je naprogramovaná, ale žádné pro sebe užitečné info stejně nezískáš.
@Adull píše: Více
To je taky ve fórech.
Jak se tomu Patologovi dostane na stůl ten chlap s výjimečnou výbavou a on že tedy tohle musí ukazat manželce. A ona: „Ježíšmarjá, von Karel umřel?!“…
![]()
@M_Vladim píše: Více
Třeba co? Že se to využívá v případě retence způsobené blokádou, při poranění, apod? ![]()
Začínám si myslet, že ideální žena není, chce to min. dvě a nebydlet s nima: jednu na klid a pohodičku, vanilkovej sex a líbačky, druhou na zvířecí sex a hádky. ![]()
@Velryba černá píše: Více
To je gore…
![]()
Tam ano… U toho běžného kontrastu už ne. Tam se to spíš sfoukne s kontrastní vylučovačkou, případně katetrem..
Mimochodem, máme tu turistickou sezónu… Nejezděte v autě s plným měchýřem. Když se něco stane, nemusí to být úplně o. k. i když vás udrží pásy…o motorce ani nemluvě. ![]()
Už mlčím, babičko, už mlčím… ![]()
Příspěvek upraven 21.07.26 v 13:09
@zmrzlik píše: Více
Nechce se Ti tak dlouho čekat? ![]()
Já s ním promluvím, jestli by to nemohl změnit už na 2. rande.
![]()
@M_Vladim píše: Více
Prostě se ta punkce dělá ve specifických případech. Nikoli běžně. ![]()