Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12
21.7.26 10:43

Jsem,,milenka".
Přes dvacet let věrná manželovi.
 Ale.

V práci mě docela dost rok uháněl o dvanáct let mladší chlap.
Docela dost se snažil. Nakonec po roce flirtování to popošlo dál, domluvili jsme se, že chce jen to, co mu doba chybí. Tedy sex. Rozhodně nechce bourat rodinu.
Za mne dobrý.
Došlo k první puse.
Trochu jsem čekala, že teda bude chtít ten sex, když mu teda tak chybí, že mě kvůli tomu tak dlouho uháněl.
Měsíc nic. Občas líbání, aktivní udržování více či méně sexuální konverzace po WhatsAppu jinak nic. Teda vlastně… Kdybych si nedal pivo, přijel bych za tebou, kdybych nehlídali, přijel bych za tebou. Kdybych neměl rýmu, přijel bych za tebou…
Ten den jsem byla fakt už naštvaná a chtěla si s ním promluvit, co že to teda je. Že na to asi kašleme.
A on na ten den navrhnul schůzku. Dřív, než jsem si s ním stihla promluvit. Sešli jsme se a byla to nádherná hodina intimity.
Pravda, styk jako takový byl hooooodne rychlý, omlouval se, styděl se, že prý měl dlouhý půst.. já ho uklidňovala, že to bylo celý super a krásný, protože za mne bylo.

Následně lehce opadly ty konverzace na WhatsAppu. Ne, že by jich bylo min, ale zmizelo ten sexuální podtext.

Myslela jsem, že se bude chtít brzo sejít, i já jsem jednou navrhla schůzku, ale on že prý musí hlídat. No, věřila jsem mu to tak napůl, protože právě jsem to navrhla tak, aby to nebylo nijak nápadný, charakter jeho práce mu úplně nedovolí vědět čas ukončení práce na hodinu přesně. Z mýho pohledu, kdyby chtěl, čas si udělat mohl.
Občas jsme se líbali, jinak nic. Ale nebylo to, že bych z něho cítila odtažitost. Docela si to líbání a intimitu užíval, bych řekla.

No… Od sexu utekl měsíc a půl. A pri jednom pátečním líbání navrhnul na druhý den schůzku. Jupí.

Večer mi od něho přišla zpráva, že mi potřebuje něco říct, že má problémy s pevnou erekcí a rychlou ejakulací kvůli lékům na tlak. a že se to může stát znovu a abych si nemyslela, že to je kvůli mně.

Já mu napsala že v pohodě, že nechávám na něm, ale jestli se sejít chce, tak se sejdeme a že nutně nemusí jít přímo o sex. On že se se mnou sejít chce za jakýmkoliv účelem.

No a ráno tu schůzku zrušil. Prý má rád jeho střevní chřipku, tak aby je náhodou nenakazil.

Po týdnu jsem mu napsala zprávu, že mám pocit, že mu to mezi námi nesedí a hlavně ať je upřímný a jestli s tím chce skončit, ať mi to v pohodě řekne. On že vůbec ne, že ho strašně štve, že nám to nevychází… A navzájem jsme si slíbili, že když to budeme chtít ukončit, že si to řekněme.

Už je to pět týdnů od posledního líbání, brzy to budou tři měsíce od toho sexu.

Vůbec mu nerozumím. Nijak na něj netlačím, nic nevyzaduju. Jen jsem myslela, že se jednou, dvakrát za měsíc sejdeme a bude nám hezky. No, tak asi ne.

Jsem jediná milenka na světě, kterou si chlap našel proto, aby s ní nic neměl. :P

Přemejšlím, jestli ho dál nechat plácat v těch jeho výmluvách a čekat, jestli někdy najde koule mi říct, že to nedává, nebo ho zachránit a říct mu, že je konec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
21.7.26 10:48
@Jampampam píše: Více

Je to špatnej kus… problémy s erekcí v tak „mladém“ věku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263

Nebo ho zas tak nebereš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5853

Pírko? :lol: Dát až na 5 schůzce. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.26 10:49

@Jampampam nechce s tebou spát. Buď ho nebereš nebo jeden zářez stačil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
21.7.26 10:49
@zmrzlik píše: Více

Ne, na 2-3. = pokud si ženy vážim. Na 1.rande když je to hajtra

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.7.26 10:50
@Adull píše: Více
:mrgreen: Už se opět třepeš na flirtovačky jak z pomocné školy.
  • Citovat
  • Upravit
5853
21.7.26 10:51
@Richard Wagner píše: Více

Už na 2? 8) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.7.26 10:52
@Richard Wagner píše: Více

Však to by bylo naprosto v pořádku.
Jen nechápu tu jeho potřebu mě buřt utvrzovat v tom, ze to bude.
Větu typu neboj, sejdeme se, vyjde to… Mi napsal už asi pětkrát.
Aniž bych se ho ptala mi napsal, že ho to se mnou strašně bavilo…
Já to vidím, že plká, ale nechápu, že mu přijde jednodušší se furt vymlouvat, místo aby řekl že končíme.

Jako ani by mi nutně nemusel říct, že ho nepritahuju. Klidně by mohl říct hele, já tu nevěru nezvládám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613
21.7.26 10:53
@Velryba černá píše: Více

Jsi dobrá, že to vůbec čteš. U vladima mám často pocit, že sice má načteno dost, ale informace nějak dost divně ohýbá tak, aby mu to zapadalo do jeho vidění.

Příspěvek upraven 21.07.26 v 10:54

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
21.7.26 10:54

Asi přecenil své libido

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
263
@radikální.feministka píše: Více

Ty máš taky prostatu a penis? :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
613

Prostě jen kecá. Zablokovat a neřešit. Been there done that.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24953
21.7.26 10:56

Štěstí, že nejsem chlap, nebo cvakla ženská. Vy byste, panove, docela normální a lidskej ouděl( chuť souložit, po, pred, etc) dokonale domrvili. Máte problém, obavy, strach, nejste 100% vykonní? Tak si skočte k odbornému lékaři, kde se Vám možná dostane pomoci. AI si z Vás dělá srandu, a Vaše osobní zkušenosti nejsou přenosný. Ač mě jegeho neutuchajici narážky na sex nepřipadájí zabavny(všeho moc škodí, kromě sexu, a narazkami se sex nikdy sexovat nedalo), tak uznávám, že občas byly zábavnější, než Vaše prostatový utkání. Srdečně pozdravení z dovolené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
21.7.26 10:57

Blbý, že se musíme denně vídat v práci

Co je v domě, není pro mne.

Tady to mám hezky v praxi. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek