Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
A já Primitivo a hloubám, jestli to nebude velké rouhání si to míchat s kolou. Ale mám cca 10 flašek, kterých se chci rychle zbavit.
@jege Pojedu na hory na Slovensko. Evidentne už patřím jen mezi potravu pro medvědy. ![]()
@Venetia píše: Více
To spíš něco vypovídá o těch chlapech. Taky teda jednoho takového znám, ale je to prostě divný, nikdo takového chlapa nebere vážně.
Megery jsou vsechny, nektera vic a nektera min. Dulezite je si spravne vybrat takovou, ktera je megera jen trosinku. Pak se da spokojene zit dlouha leta ![]()
@Fukitol píše: Více
A v čem se projevuje menší megera? Jako občas mi to chybí, ale na svého chlapa nemám žádné páky. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
obcas se zabejci na veci, ktera ma marginalni vyznam, ale z nejakeho duvodu na tom lpi. Pak je lepsi vyhovet a venovat se vecem, ktere na meraku hybou velkou rucickou.
To same je u chlapu. Vsichni jsou hovada. Nekteri vic a nekteri min. Dulezite je si spravne vybrat takoveho, ktery je hovado je trosinku. Pak se da spokojene zit dlouha leta ![]()
@jege píše: Více
S Tebou ale nikam nejdu. Blokoval bych Ti timeslot. A ve vinárně dělal ostudu na vecku s malým.
…Bude! ![]()
Příspěvek upraven 23.07.26 v 12:11
@Fukitol píše: Více
Bohužel, s věkem to progresuje a z malých meger se stávají velké a z velkých megamegery!
![]()
A chudáci chlapi si to nechávají líbit, jo? A nedokážou megeru srovnat?