Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Anebo obráceně. Co kdyby vzal, vzhledem k tamní situaci, děti ji?
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ale já si nestěžuji na Tvé milenkovské chování, to by pro mě bylo ideální, ale Tvé psací kulomet, kterým dokážeš nasekat desítky stránek za den, a kdo to má pak dočítat!
![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Jo, tohle mě také dokáže naštvat, když musím dočítat X stránek o ničem…
![]()
Njn, chlap píše jedno, ženská čte něco jiného. To není sledování kamerou, ale o možnost si tu kameru vyžádat v nejnevhodnější dobu, na což Vy, ženské, máte zvláštní cit. ![]()
Třeba teď jsem já manželku otravoval, že chci na kameru děti, ale ona zrovna něco dělá v kuchyni, tak nemá čas, takže prý je ukáže pak, jenže kdybych měl třeba na odpoledne nebo večer něco domluveno, tak podle zákona schválnosti mi zavolá a bude chtít ukázat děti zrovna v nevhodnou dobu.
Když budu mít něco normálního, třeba zákazníka anebo budu někam pospíchat, tak samozřejmě to mohu odmítnout s náležitým odůvodněním, ale těžko mohu říci, že se zrovna peleším s milenkou anebo že jsem v 22 hod. na pracovní schůzce. ![]()
Bože, probíráme to tady každého 1/2 roku, a často zrovna s Tebou, ale 50× a stále poprvé.
Jednoduše, protože bez ní se o starší dítě nedokážu sám postarat, takže buďto půjdu a děti jí nechám anebo musím zůstat. ![]()
@jege píše: Více
Myslím, že (nastíněná) perspektiva toho, zůstat sama s postiženým dítětem a matkou bez (tvojí) pomoci v hospodářsky kolabující zemi, by jí přivedla alespoň k zamyšlení.
![]()
Příspěvek upraven 23.07.26 v 10:51
@Rosebery píše: Více
A pokud Ti to přijde jako super nápad, ale partner bude mít na to jiný názor, a odmítne, jednou, dvakrát, třikrát, tak sklapneš a necháš si zajít chuť? Když Tě v tom navíc podpoří Tvá rodina a partnera za jeho odmítnutí nevybíravě zkritizují, že je líný a stejně prd dělá?
@M_Vladim píše: Více
Nepřivedla. Dostane příspěvek na péči, důchod z mládí, alimenty na dvě děti, a kdoví, jestli by si nevydupala i alimenty na sebe, jelikož když se stará 24/7 hod. o postižené dítě, tak pracovat samozřejmě nemůže. Také švagrová jako plastický chirurg vydělává vysoce nadprůměrně, takže by jí pomohla, kdyby finančně nevycházela.
A tou hospodářsky kolabující zemí myslíš ČR? Manželka má české občanství, takže určitě se nikam stěhovat nebude.
Ano, když mně to přijde jako super nápad, ale partner řekne, že ne, tak to normálně respektuju.
Protože já to sice vymyslela, ale s tím, že realizaci zajistí on.
A protože je stejně dospělý jako já, tak má stejné právo říct ne jako já, kdyby s něčím takovým přišel on.
A zatahovat do toho širší rodinu a mlet o tom pořád dokola, je pěkná manipulace.
Máš divnou ženskou. Minimálně vadný vzorek.
@Fukitol píše: Více
Když já mám strach, že přeskočím i to důležité, třeba Tvé burzovní prognózy.
![]()
Ne. Já měl za to, že se bavíme o jiné zemi. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Naopak, tady jsem se přesvědčil, že jich je většina, čest výjimkám!
![]()
Pokud se ovšem jenom takhle odvážně neprezentují a doma jsou tišeji než voda a niž než tráva, jako třeba u Tebe.
![]()
@Klopotkova píše: Více
Njn, nepotím se a nesmrdí mi z huby. Nuda! ![]()