Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Adull píše: Více
Prijdes si pro me k vlaku? Bych k tobe domu netrefil. ![]()
@jege píše: Více
Většinou se střídáme, jednou vyhoví on mne, pak zase já jemu. Anebo uděláme kompromis.
Ty to zase otáčíš. Před chvílí jsi psal, že zapínáš kameru, aby si manželka zkontrolovala s kým a kde jsi. Tohle je něco jiného, než píšeš teď.
Mně se nestalo nikdy, že bych měla na něco naprosto opačný názor, než můj chlap.
@Andelskej_Satan píše: Více
Evidentně ani do města, když chceš jet vlakem
![]()
Jak to psala Siri?..Chceš ke mě do bytu?..končíš! ![]()
@Adull píše: Více
Nevím. Nezkoumám. Třeba jsem úplně nevěřila nápadu s gymplem, ale řekla jsem si, že snad vědí, co dělají. Obecně mám tendenci svému chlapovi věřit. Často nakonec má pravdu, i když já mám třeba pochybnosti. Nebo se mi nelíbilo, že jezdí spolu na cyklo kroužek, měla jsem strach že jedou městem. Ale zase nijak jsem neoponovala, jen jsem apelovala, ať jedou opatrně.
Ale úplně opačný názor si fakt nepamatuju.
Ty bys tak rád manželce zahnul, ale jsi takový podpantoflák, že k tomu nemáš ani příležitost. Uživatelka Adull tak nadržená a z tvé strany jen h.vno, h.vno, zlatý les.
@Virgin_Mojito píše: Více
Ne to jsem opravdu takhle neříkal, jenom, že může chtít zapnout kameru, což jsem myslel tak, že často chce ukázat kočku, já zase děti. Mladší mi zase volá přes FaceTime a tam se kamera zapíná automaticky.
Zas takhle, aby mě manželka žádala zapnout kameru kvůli kontrole, kde jsem a co dělám, doma nemáme, to bych jí poslal do (_!_), ale když budu tvrdit, že jsem doma, a přitom budu někde jinde, tak to lehce může prověřit a ani to nemusí přímo deklarovat jako nějakou prověrku. Samozřejmě, když bude mít podezření, že jí lžu, tak to může požádat i rovnou, a pak mám na vybranou, jestli jí vyhovím, pokud nemám co skrývat, anebo jí pošlu někam, pokud skrývat mám co anebo mě tím prostě naštve, což ale ona stejně pak bude brát jako potvrzení svého podezření.
To je stejné, jako odmítnout fouknout, když Vám policajt neuvěří, že jste před jízdou nepil. Můžete fouknout a jednoduše tím podezření vyvrátit a můžete odmítnout, protože jste pil anebo Vás takové podezření uráží, což se ale bude stejně brát, že jste pil.
Samozřejmě, když se chce a je k tomu důvod, tak se dá hodně věci, ale nikdo nebude psát do fóra, kde to mohou číst policajti, jak se to dá obejít. ![]()
@Klopotkova píše: Více
Naše Perla je tu
…tak šup…kulturní referentko přišlas nás pobavit? ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Takže jinými slovy a logikou zdejších žen, posloucháš svého chlapa na slovo. ![]()
@Rosebery píše: Více
Takže když Ti chlap neschválí, co vidíš Ty jako správné pro dítě, tak reaguješ jak? ![]()
Spíš už máme tím společným životem názory docela podobné. Jako ano, možná se v tom nechávám řídit, ale já moc nemám cit pro výchovu dětí 😄 uznávám, že on tomu rozumí lépe ![]()
Ano, psala jsem tu citlivé informace v minulosti.