Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40561
22.7.26 19:18
@marin píše: Více

A to si myslíš, že manželka je retardovaná, a nepozná, když mluvím z domova/práce anebo z metra, vlaku, tramvaje, Václaváku? ;)

Třeba minule jsem měl nějakou schůzku, a hned mi volalo dítě, které si zrovna ten den potřebovalo pokecat a když jsem ho odpálkoval, že mám zákazníka, tak za pár minut volala manželka, proč si nemohu pokecat s dítětem, když mi jednou za týden zavolá. ;) :zed:

To je federální kriminální ústředna pátrá! Ta měla dělat na policii anebo v tajných službách, ale to asi většina žen. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
22.7.26 19:18
@Velryba černá píše: Více

Jestli opakuje pořád stejný scénář, tak se nemůže divit, že se nedobere jiného výsledku…Je odsouzený pak poslouchat stejné výtky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40561
22.7.26 19:19
@zmrzlik píše: Více

Ne, že tam budou stromy! :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
392
22.7.26 19:20
@Velryba černá píše: Více

To chápu. Všechno má svůj čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1909
22.7.26 19:20
@Padlý.anděl píše: Více

To je možné, zeptám se. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30453
22.7.26 19:21
@jege píše: Více

No tak řeknu, že jsem venku nebo v práci a zavolám večer a telefon vypnu. To jako fakt někdo takhle bere soukromé hovory i v pracovní době?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
22.7.26 19:23

A co se stane, když ji hovor nevezmeš?

• Citovat
  • Upravit
40561
22.7.26 19:29
@Adull píše: Více

Ne, když je na druhé straně detektor lži, který odhalí i nejmenší zaváhání v hlase. ;)

A já neumím lhát a vždy mluvím pravdu a jenom pravdu. Nikdy jsem lhát neuměl, a teď už se to asi nenaučím. :oops: :zed: :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40561
22.7.26 19:31
@marin píše: Více

Já nemám pracovní a soukromou dobu! Mně volají lidi i v neděli v poledne, a zase ve všední den klidně vstávám v 10-11, a když mi někdo zavolá v 8-9, tak mám chuť ho poslat do teplých zemí! :jazyk: :mrgreen:

PS: A do práce chodím klidně v 17-18 hod. a v 20 hod. už jsem zas doma. To se pak těžko dá někam urvat. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40561
22.7.26 19:33
@Virgin_Mojito píše: Více

Tak další den musím mít o to lepší výmluvu… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4177
22.7.26 19:34

tvl ty jsi teda podpantoflák :lol:
Hele, mám takový obecný dotaz. Mužům nevadí, když je žena takhle ponižuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
22.7.26 19:36

Nemají v Rusku jiné operátory a svoje SIM karty? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
392
22.7.26 19:37

@MyMelody Taky jsem si myslela, že bych nikdy milenkou nebyla.. Četla jsem si tuhle diskuzi jako odstrašující příklad a bum, jsem v tom až po uši.

A bude to ještě hodně bolet. Teď je na dovolené s rodinou a já trpím jako zvíře.
Už nejmíň 5 x jsem se s ním skoro rozešla, ale nemůžu si pomoct… Dělá pro mě první poslední…Fakt mi hodně psychicky pomohl, když se zhroutilo mé manželství…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10478

Vzdyť neumíš lhát ne? :jazyk: :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30453

Tak když máš schůzku s klientem, tak to musí být štěstím bez sebe než ty se vykecáš s rodinou. :nevim: Samozřejmě kdyby šlo o něco důležitého tak neřeknu. Já třeba v práci soukromé telefony neberu nebo jen když čekám důležitý hovor. I doma, když něco dělám, tak taky kouknu, kdo volá a zavolám zpátky, až mám čas nebo se mně to hodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová