Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1819
22.7.26 17:46
@jege píše: Více

Mám takový dojem, že jsi s ní za těch pár měsíců byl častěji, než on se mnou za více než dva roky. Nikdo nepsal o celém dni nebo víc každý měsíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
22.7.26 17:48

Netahám ho za nos, on ví, jak to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10475
22.7.26 17:50
@Velryba černá píše: Více

Psala jsem ti, že pokud s ním mluvíš jako s námi tady, tak se nedivím, že si treba nerozumíte…četlas tam to pokud?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
22.7.26 17:52
@Adull píše: Více

Ano, četla, já osobně bych něco takového naprosto cizímu člověku ani nenaznačila.
To, co následovalo, vysvětlíš jak? Že se se mnou takto nebaví, protože ví, co by následovalo? Jak by to mohl vůbec vědět, kde jsi na něco takového přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
22.7.26 17:52
@zmrzlik píše: Více
Že jo?! Také bych Tě rád viděl 3× týdně, a ne jenom jednou! :,( :srdce:

…ročně! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
22.7.26 17:54
@Anonymní píše: Více

Mluvíš o mně? 8o :cert:

Odkud mě tak dobře znáš? 8o :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
22.7.26 17:55
:* :hug: Však už se pomalu blíží advent :jazyk:
  • Citovat
  • Upravit
10475
22.7.26 18:01

Proč bych to měla vysvětlovat? :nevim:…psala jsem ti jak to na mě působí…kusé informace a po dotazu soda…jenže ty jsi děsně vztahovačná a z pouhé informace…uděláš závěr…a podsouváš nám tu, jak ti všichni naznačují, že jsi sfině a manipulátorka…
A ano…kdybych byla chlap, chtěla bych sex a tys takhle reagovala kvuli každé blbine, tak bych radši byla ticho než se s tebou dohadovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
22.7.26 18:04
@Adull píše: Více

Ty to nechápeš? Nebyl důvod se k sobě takto chovat. Protože pokud došlo k nedorozumění, některému z nás dvou něco nesedlo, prostě se ten druhý omluvil, ať už já a nebo on. Čili nesedí ani to ticho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
22.7.26 18:13

@Adull a jo, jsem trochu v přetlaku, starej by byl nejradši, kdyby se mi něco stalo (že by si třeba ještě někoho našel), dítě chytlo nějaký moribundus, kterým mě nakazilo (doktor doporučil otužování, už na tyhle pokusy se®u), další blbeček nechápe, že nejsem panenka na hraní.
Ale zopakuji jednu věc, píšu tak, jak umím, nechci nikoho záměrně mást. Snažím se vyhnout záležitostem, které tady zmiňovat nechci a vlastně je zmiňovat ani nemůžu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40437
22.7.26 18:20
@M_Vladim píše: Více

Ne, ne, Grok je lepší! Ale přes anonymní e-mail. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
22.7.26 18:27

Jak to? Mně děti odjely na tábor a můžu si tady party hard :P

• Citovat
  • Upravit
17967
22.7.26 18:29
@MyMelody píše: Více

Já se ale v ničem neplácám :nevim: Ani si nic nenamlouvám…vím, jak věci jsou…to jsou pořád jen nějaké vaše hypotézy…A když už chceš Helmuta s někým porovnávat, tak ho porovnej s ženatým mužem, který bydlí 700 kiláků daleko od své milé…dost možná žádného dalšího takového nenajdeš, neb většina by to prostě vzdala, nebo by do toho ani nešla. Já osobně nikoho takového neznám, co se milenectví týče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1819
22.7.26 18:34
@Luxusnixicht píše: Více

Jo, hypotézy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
22.7.26 18:42

A nechceš se rozvést?… Měla jsem po 15 letech z manžela stejný pocit. Nejradši by mě ze života vyzmizikoval…Bylo mi z toho fakt nechutně zle.
Aktuálně se rozvadime a je šťastnej jak blecha. A konečně je doma trochu klid. Už se nemůžu dočkat až se odstěhuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová