Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
648
22.7.26 20:36
@jege píše: Více

A neni relevantní důvod milenka jako důsledek toho, že s tebou manželka nespí? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30279
22.7.26 20:36

Ale chápeme neboj se. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30279
22.7.26 20:40
@Luxusnixicht píše: Více
:mrgreen: :lol: :mrgreen: Rychlá rota.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
22.7.26 21:22
@Anonymní píše: Více

Ale co? Že jsme neustále v kontaktu? Holt jsme oba doma a když musím být výjimečně v práci, tak si voláme, co je nového - kdy se vzbudily děti, kdy přišla pomocnice, co kdy mám já a kdy má co ona, protože kvůli dětem musíme vědět program toho druhého předem. :nevim:

Klidně mohu říci, že něco mám, takže nebudu doma, ale pokud to uspokojivě nevysvětlím, tak je pak doma Mráz z Kremlu, který nechci bez relevantního důvodu zbytečně riskovat. Já to vydržím, tím spíše, když mám k tomu relevantní důvod, ale ona to nedává a děti tím zbytečně trpí, a to až do vážných zdravotních komplikací. Vy ženské, jste v tomhle mrchy a berete si děti jako rukojmí. :pocitac: :poblion:

Víc bych to asi nerozebíral, kdo chce, pochopí, kdo nechce anebo nemá k tomu dostatek informací, tak to stejně nepochopí. Důležitou informací tady je ten relevantní důvod aneb hra musí za to stát. ;) :jazyk:

Příspěvek upraven 22.07.26 v 21:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
22.7.26 21:23
@marin píše: Více

Ne, nechápete, protože když jsi zaměstnanec, tak je to úplně něco jiného, když jsi OSVČ a platíš si všechno sama. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
22.7.26 21:31
@Centropen píše: Více

Samozřejmě, že je, ale nejdříve musí nějaká být, aby to byl relevantní důvod. A dokud není, je zbytečně dráždit hada bosou nohou.

V podstatě už přes rok máme domluvu, že pokud nechce úplný restart se vším všudy, tak nemá nárok ani něco ode mě chtít anebo něco kontrolovat a já si mohu dělat, co chci a s kým chci, ale dokud to není aktuální, tak pro klid v rodině je zbytečné se na to odvolávat a připomínat to. Samozřejmě, jenom do doby, dokud mě nenaštve, to pak klidně připomenu, byť k tomu nemám relevantní důvod. :jazyk:

A celkově je to u nás občas Itálie, chvilku v pohodě, kdy se snažíme jeden druhého nenaštvat, a když bouchnou saze, tak už je to jedno a někdo třetí v tom už nehraje roli. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
22.7.26 21:37

Hele, tvoje věc. Jsi v pasti, my to chápeme, ale toto ženské, jste v tomhle mrchy a berete si děti jako rukojmí je fakt zbytečný. Všechny ženské opravdu nemůžou za tvůj podelany život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
22.7.26 21:41
@Virgin_Mojito píše: Více

Všechny ne, ale hodně z Vás se zaštiťují dětmi i případě, když se jedná o jejích nápady a potřeby. Ženská něco chce, protože si myslí, že je to pro dítě vhodné, ale když to chlap odmítá, protože má na to jiný názor, tak je hned vyvrhel, protože nechce udělat něco pro vlastní dítě. Vždyť je to tady co chvíli. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
878
22.7.26 21:42

Nic takového tady nepozoruju. Ty máš taky dost tunelové vidění a často vidíš jen to, co vidět chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.26 21:43

Takže se bojíš manželky. To přece nejsou žádné relevantní důvody nechat se hlídat. Asi nás tu trochu taháš za fusku. Proč hledáš milenky, pokud se s nima stejně nemůžeš vídat?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
22.7.26 21:51

Ty musíš asi mít nějakou strašnou semetriku. Samozřejmě, že máme děti na prvním místě, ale většinou to tak má i ten chlap. To je snad normální chtít pro děti to nejlepší. A proč bych měla chlapa vydírat? Normálně se dohodneme.

• Citovat
  • Upravit
4155
22.7.26 21:56

Takhle to fakt nefunguje. Maželství nefunguje tak, že pokud má žena ohledně dítěte na něco jiný názor, tak začne chlapovi nadávat, že je vyvrhel.
Tohle fakt není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
22.7.26 21:57

Jak se nechávám hlídat? Že si voláme, co kdo kde dělá a co plánuje? Ty to s partnerem neděláš? A pokud partner chodí běžně domů třeba v 17 hod. a pak najednou dorazí v 20, anebo Ti zavolá, že dorazí v 20 hod. tak se ho ani nezeptáš, proč, případně Ti to neřekne sám? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10045
22.7.26 21:58

A ty jsi anonym z jakého důvodu?.Psala jsi nějaké citlivé informace?…nebo, že by zas bumerang Malina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39766
22.7.26 22:00

A pokud něco navrhneš, o čem si myslíš, že je to vhodné, ale chlap s tím nesouhlasí, tak co? Prosadíš si svoje anebo sklapneš a nebudeš to víc navrhovat? Co znamená, že se dohodnete, když Ty chceš, ale chlap nechce? Proč by mělo ženské nejlepší být i mužské nejlepší? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová