Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Virgin_Mojito
22.7.26 23:13
@jege píše: Více

A jak vaše speciální situace souvisí s „většina žen jsou mrchy, co vydírají přes děti“?

• Citovat
  • Upravit
40558
22.7.26 23:31
@Virgin_Mojito píše: Více

Jasné, že většina lidi tak nežije, protože většina nemá postižené dítě, které je plně odkázáno na ně. My bychom teď také měli děti už dospělé a užívali si někde na Tahiti anebo byli dávno rozvedení a měli každý jiný život.

A také Ty rodiny nejsou mezinárodní, kdy jeden z partnerů je až chorobně vázán na svou původní rodinu a zemi, takže těžko to pak lze srovnávat s jinými rodinami. Ale to, že většina žen má na své partnery přehnané nároky a nic jím není dobré, to tady vidím dnes a včera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
22.7.26 23:31
@Anonymní píše: Více

On neztratil zájem, jen strčil hlavu do písku…a rozhodl se pro to - pro něj nejjednodušší řešení… prostě prizdis.rac..hlavně žádné komplikace. Přitom napsat alespoň jednou týdně, klidně mohl…kdyby chtěl, že. A teď je to kvůli němu v naprostém rozkladu a nevíme, zda to ještě půjde dát do kupy..
Jinak já nikoho nemám. Žiju sama s dětmi už 7 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
22.7.26 23:33
@Luxusnixicht píše: Více
:hug: Máš recht.Ono je mít doma 24/7, taky není med. :lol:
  • Citovat
  • Upravit
40558
22.7.26 23:38

I když má maminku, která jezdit může a která stejně nic nedělá, jenom furt sedí u eMimina? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40558
22.7.26 23:42

Protože u Vás to vymýšlí manžel a ten to také dělá. U nás to vymýšlí manželka, to je generátor idejí a nápadů a kdyby měla možnost, dokáže zaměstnat rotu vojáků, ale sama na to nestačí, hlavně kvůli staršímu, tak úkoluje mě. A mě to vadí už z toho důvodů, že rozhoduje za mě, byť to zas tak blbé nápady nejsou, ale nechci to dělat jednak z principu a/nebo se mi prostě nechce. Nejsem motorová myš jako ona a mám rád svůj klid a své nápady. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
22.7.26 23:43
@zmrzlik píše: Více

To věřím :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40558
22.7.26 23:43

Dlouholeté zkušenosti z diskuzí na eMiminu! ;)  :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40558
22.7.26 23:46
@marin píše: Více

Přemýšlej, kolik chceš, tady nic vymyslet nejde! Vezmu Ti děti a buďto se nějak přizpůsob a dělej, co chci, anebo si jdi. Co tu vymyslíš?

Anebo si je vezmi, ale budeš se muset o vše postarat sám, takže budeš zaneprázdněn ještě víc než jsi teď! Jsou špatné varianty anebo ty ještě horší. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
22.7.26 23:51
@Luxusnixicht píše: Více

Taky bych brala prázdniny a někam ho vyslala na tábor :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
7847
23.7.26 00:02
@Venetia píše: Více

Ono hlavne zalezi na tom nak to dany milenec ma doma, jestli je sam, nebo ma otevreny vztah, nebo to musi pred tim svym tutlat…od toho se pak odviji frekvence videni se s milenkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
23.7.26 00:08
@zmrzlik píše: Více
:mrgreen: Vyšli :jazyk: :P Řekni mu, že se eMimi složí na jeho wellness :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18003
23.7.26 00:09
@jege píše: Více

A na mě beznárokovou si pořád stěžuješ :,( :cert: :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109424
23.7.26 00:29