Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Jak vezmu ti děti? Děti snad nejsou její majetek.
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak já těch pěkných chvil mám s ním mraky a doufám, že jich ještě hodně bude…Nehledala jsem ho na seznamce. Známe se už přes 30 let a kdysi jsme spolu chodili, takže se prolíná minulost s přítomností…
@jege když to napasuju na tu situaci s kolem, jak jsi popisoval.
Napadne mě aktivita pro dítě na kolo, a že by mohli jezdit s partnerem. Tak jdu za chlapem a řeknu mu svůj nápad a zeptám se, jestli by to takto šlo.
A rozhodně ho nemanipuluju přes zdraví dětí nebo mu neozkazuju jako matka.
Buď má tvoje žena nějakou špatnou zkušenost z dětství, nebo nevím, ale vůbec se k tobě nechová v tomto s úctou.
Dobře, takže nakonec celkem chápeš, že v jiných rodinách je to jiné. Pak tvoje pindy o tom, že všechny ženy jsou megery a semetriky beru jako výkřik do tmy. ![]()
Co, holt někdy, nepravidelně, opravdu bez nějakého druhého důvodu, prostě jen tak, vyměnit studiové vysílání za reportáž z terènu.
![]()
A jestli si ze mě chceš dělat p.del, tak další tipy nečekej. ![]()
Příspěvek upraven 23.07.26 v 10:33
@zmrzlik píše: Více
Nehodlám stepovat někde za rohem v zimě jako třetí záskok… ![]()
Tak holt maňána emimi a šel jsem s kámoškou. ![]()
Na pivo. ![]()
Edit: bylo to. minimálně stejně zajímavé, jako tady…
Ne. Víc. ![]()
Příspěvek upraven 23.07.26 v 10:56
K poslední větě - jen do takové míry, do které si to ten chlap nechá líbit.
A taky je to o ženských, já třeba přehnané nároky nemám a pokud se mi vysloveně něco nelíbí, tak se o to starám sama. Když nechtěl jít se mnou do hypotéky, zařídila jsem si to sama. Nadávat a stěžovat si žádný smysl nemá.
Ale tady na epipi jsou samozřejmě hlavně různé stěžovalky, nicméně v reálném životě to takto toxické není.