Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
Ničím, myslm, ze jsem ho poskrabala ![]()
A toho druhého srazila na zem… Ale. spadl sam, protoze byl nalitej.
Mne nesmi nikdo omezit v pohybu, to je pak zle
@Venetia píše: Více
Seš vostrá, se nezdáš! ![]()
Já jsem za svoji násilnickou kariéru akorát vlepila myslím celke dvě facky různým neodbytům, a ex jednou schválně polila jeho pivem za blbý kecy.
![]()
Chlapi, nelejte to pivo z oken… ![]()
@Adull píše: Více
No ty financni duvody me u nej napadly vicekrat…protoze jsem nepochopila, kdyz ted hrozilo, ze se bude muset vystehovat, proc zvazoval, ze by sel bydlet k mame…coz je nejakych 300 kilaku od nej a sam rikal, ze by nevidel deti…takze mi to taky evokovalo, ze by sam nejaky byt neutahl…ale ono i jen platit byt a alimenty, vyjde v Nemecku pomerne draze…jinak ne, nikdy jsem se ho neptala, proc ex tak vysiluje…ale ptala jsem se ho vicekrat, zda jsou spolu…to vzdy poprel…ale blize to nevysvetlil, jak to tedy maji…posledne psal, ze taky nechape, co se ji stalo… ![]()
Ty ses do nich fakt pouštěla fyzicky? ![]()
Nikdy jsem moc nepochopila, co to te ženě přináší.
Ex byl taky vzdycky hrozne neprijemnej, kdyz byl napitej…
Taky jsem mu jednou jednu vrazila, kdyz vbehl k nam do loznice, kde spal malej a on tam zacal opilecky vyrvavat
To uplne nesnasim, tohle chovani.
Neco na tom bude…on fakt setri prehnane…i to, ze na dovolene jezdi dve rodiny…cimz dost usetri, kdyz se slozi. Ale je i mozne, ze velkou cast vyplaty odevzdava…jelikoz vesmes byva mimo domov, davalo by to smysl. A ma pak jen urcite kapesne.
No nejsem, ale nesmí mně tak moc rozcilit… Ale hlavně nesnáším, když mne někdo drží a snaží se mně omezit… Což byly oba ty případy
@Centropen píše: Více
Vysvětluju, v obou případech mne drželi, což se ve mně pak probudí běs
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, tak o tom bych mohla vyprávět
Dva měsíce po odstěhování mi trvalo, než mi došlo, že opravdu nikdo nestrci klíče do zámku a nenakraci sem ozralej
Ex me taky jednou vytahl z auta za limec…jak jinak, nez podnapilej
A naprahoval se na me…ale predbehla jsem ho a dala mu pest, az mu odlitly brejle…
Holt sebeobrana, kdyz se nekdo neumi chovat
Ja ho tenkrat jeste v dobre vire, vezla odnekud domu
On si druhy den udajne nic nepamatoval
Desny. Jeden z duvodu, proc bych s nim uz nemohla nikdy byt.
To mě taky napadlo, že by to s tim mohlo souviset ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, na ty brejle si vzpomínám, jak si ještě stěžoval, zes mu je rozbila. Taky jsem jeden násilnicky vztah zažila, kde společným jmenovatelem byla vodka.