Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Ja myslim, ze Melody to myslela tak, ze se pocitaji
![]()
@MyMelody píše: Více
To bude spise o tech co jsou samy, a i kdyz jim to vyhovuje, dovolena a Vanoce jim pohne s psychikou… Proste takovy partnersky cas, které ony nemaji.
A druhy případ milenec se v tuto dobu chova jinak, omezi kontakt, dava jim najevo, ze jsou ty druhe.
@MyMelody píše: Více
Jsou i pragmatičky od začátku…protože maji taky doma rodinu a tohle jsou chvíle na které se těší a užívají si je…což by treba tak nebylo, kdyby ho měly doma a praly mu spodky ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Spíš je po těch letech blbý říct, že má ofiko ženu…tak radši drží úhel, protože ví, že ty na to nikdy nepřijdeš..
.
@xiaxxx píše: Více
Prave…a muze to trvat roky a milenka porad veri, a fatalne ztraci cas…protoze on se nikdy s tou svou vlastne ani rozejit nakonec nechce, a milenku ma na sex, i kdyz ji utesuje jak ji miluje…
Nekteri chlapi jsou v tomto proste sf.ine..
@Andelskej_Satan píše: Více
To není tak černobílé, jak to vidíš. Človek, kdyz do toho jde, by si měl uvědomit, ze milenectvi je primárně o sexu. Nic víc, nic míñ. Ja jsem například vyměnila dva dlouhodobe milence (postupne po 4 letech), protoze prestali fungovat na spodek. Do tech 50 to pro me byla priorita a nefunkcni milenec ti je platnej asi jako mrtvymu zimník.
Samozřejmě, že milenka je na sex. Zřejmě cílíš na Son, ale já si myslím, že zrovna ona bere „funkci byt milenkou“ za to, co to je.
Já na druhé housle nemám povahu. Tak když mi na začátku morální kompas spadl do kanálu, jsem připravená i trpět. Myslím případným srdcebolem. ![]()
Příspěvek upraven 19.08.26 v 14:54
@Padlý.anděl píše: Více
Ale tak zase chtít může, kdo chce co chce