Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Nebrala bych to jako ultimátum.
Myslím, že samo se do roka ukáže, jak jsme na tom.
Jelikož chce o podzimu se mnou trávit hodně času.
@Padlý.anděl píše: Více
Budu držet pěsti, ať se to vyvine ve prospěch vás obou. ![]()
@Arturie píše: Více
Souhlasím. Všechno je to v hlavě. A city zmrazit prostě nejdou.
Tichá verze zákopové neboli poziční války - jednou za den proběhne výstražná palba oběma směry a pak je zhruba 24 h klid. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Takový milenecký vztah by chtěl mít každej. ![]()
Musí to být nesmírně obohacující a člověk z toho načerpá spoustu energie, aby dokázal čelit šedivé všednodennosti. ![]()
Pro Tebe rypave, pro mě vecne, přímé bez omacky, vybizejici k jasně odpovědi. Jednoduché… :
Ale dostacujici odpovědi se mi dostalo, díky..
Příspěvek upraven 18.08.26 v 11:07
Víš jak, o život v této taškařici rozhodně nejde, takže se v podstatě jedná o lejno. ![]()
@Fukitol píše: Více
Je to tak. Usnou na vavřínech a princezna vezme roha.
@Luxusnixicht píše: Více
Asi se nerozumime, neni kriterium lasky to, ze ma clovek nekoho doma, ale to, ze dalsiho nema. Chlap/zena te muze milovat a nemusite nutne spolu bydlet, ale protoze te miluje, jineho /jinou nema.
I kdyz spolecne bydleni se pak casem nejak samo nabidne, pokud neni clovek nejakym zpusobem specificky typ, ktery potrebuje hodne sveho prostoru, muzou zustat kazdy bydlet ve svem, pripadne kdo ma velkou nehnutelnost, tam spolecne bydleni u tohoto typu problem neni, v male nehnutelnosti to uz problem je, ale ne o bydleni jsem psala.
Pokud v tom mas city, chces mit exkluzivitu, nemusime si tady povidat pohadky, ze to je jinak, jen v pripade milencekych vztahu nestastm, zamilovanm lidem nic jiny nezustava, jak akceptovat to, co je a proto si to racionalizuji a dodatecne okecavaji stylem kyselych hroznu, protoze co muzou delat? Nic, jen se trapit. Nebo se trapit mene, pripadne se netrapit, kdyz si to clovek v hlave umi nastavit maximalne pragmaticky, coz ale tam, kde jsou city, jde tezko a prijde k tomu az casem, proste se prizpusobi situaci, protoze nic jiny delat nemuze.
@stock píše: Více
Vidim to tak, ze je naprosto normalni, pokud to tak milenka citi, kdyz je zamilovana, jasneze chce exkluzivitu, bylo by spis divny, kdyby ji nechtela, prave jsem o tom psala.