Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77335
18.8.26 02:35
@Luxusnixicht píše: Více

To má Helmut za to! :palec:
Win win, spořádaně si jezdíte s ex na dovču oba. Za mě naprosto fér.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77335
18.8.26 02:48
@Padlý.anděl píše: Více

Pro mě to ani nijak nesouvisí se strachem ze závazků, to je mi jedno.
Nepotřebuju si nikoho k ničemu zavazovat, ale určitě chci žít doopravdy, a ne číst blouznění o tom, jak by bylo krásný, kdybysme spolu byli tam a tam a dělali bychom spolu to a tohle, jaké škoda, že nám objektivní důvody brání.¨ :nevim:
Tak s tím ať se jde každej bodnout! :cert: :cert:
To je, jak kdyby mi zaměstnavatel každý měsíc poslal srdcervoucí mail o tom, co všecko bych si mohla za tu vejplatu koupit, kdyby mi ji poslal, ale bohužel, strašně rád by, ale zrovinka to, moc ho to mrzí, nejde. :,( :,(
Houno!
Když si budu chtít přečíst nějakou dojemnou literaturu a pocvičit si představivost, začtu se do kvalitní beletrie. Ale když chci jet na fajn dovču v příjemné mužské společnosti, mnohem příjemnější, než si vysnívat, jak úžasný by to tam bylo s milencem a ze všech sil se snažit moc nemyslet na to, že on je právě na té vysněné dovče s jinou, je změnit obsazení a vyrazit na real dovolenou s někým sympatickým, pro koho to zas tak nepřekonatelný problém není.
Ten blud o milencově nenahraditelnosti je past.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108777
18.8.26 04:43
@Centropen píše: Více

Vetsinou je cílem hospoda nebo podobná akce, takze spoji příjemné s užitečným

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24487
18.8.26 05:48
@sirikit píše: Více

Ta poslední věta o milencove nenahraditelnosti. Toho pocitu se zbavuje nejhůř. Mozek ví, ze chlap už nedává to, co dával, jestli vubec kdy daval. Ale ty hormony, pro romantiky srdce, chcete-lí. S tím jsem měla problém i já. Ale nikdy jsem se v tom neplácala dyl jak mesic. Mrtvé koně ve stáji uz nemám, ale par zdechlin uz jsem za život taky zažila.

Příspěvek upraven 18.08.26 v 06:21

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30298
18.8.26 05:56
@Luxusnixicht píše: Více

To jo. Na sezení venku to tam není. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
18.8.26 07:02

Takže už od úplného začátku jsi šla do toho s tím, aby se tozvedl a byl s Tebou? Tohle silné připomíná tu bobinu, nebo tak nějak, která, celá rozcilena, hystericka, „koncila“ vztah, kdyz zjistila, že on se nerozvede. To si myslím je špatná, falešná hra. Mít milence/milenku, který neumí být milencem/milenkou, je šílenost, o strach a odpuzující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
18.8.26 09:17
@stock píše: Více

Tak takhle to nebylo a ani to tak nevnímám. Prostě se náš vztah vyvíjí v čase. I očekávání kolem toho.

On je naštěstí chápavý, takže to tak vnímá a uvedomuje si, že to takhle věčně nezůstane. Ví jaká jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1281
18.8.26 09:22
Čili mu dáváš maximálně rok (vztahuji k letní dovolené, kterou jsi zmiňovala) a pak případně sbohem a šáteček?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
18.8.26 09:24

Dobře, takže on je ženatý, Ty rozvedená a on má ukončit manzelstvi, protože ví, jaká jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
108777
18.8.26 09:26

A v jake je to fazi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77335
18.8.26 09:27
@Arturie píše: Více

To nerozporuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
18.8.26 09:32
@Arturie píše: Více

presne tak, ty zdechle herky by mely byt rady, ze jim aspon na chvili vstoupila do zivota princezna a vnesla trochu svetla do toho jejich umirani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
18.8.26 09:40
@Fukitol píše: Více

Jenže princezen je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
18.8.26 09:42
@Virgin_Mojito píše: Více

je to tak, nekdo zdechava bez princezny jen jako potrava pro supy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
18.8.26 09:59
@stock píše: Více

V tomhle duchu odmítám diskutovat. Nech si rypave komentáře pro někoho jiného. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová