Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Hmm, mně je zase divný, že milenka/milenec chce exkluzivitu u zadaného člověka. Pokud si najdu milenku/milence tak mi slouží k poteseni a ne k starostem. Protože ne každý, kdo si pořídí milenku/milence, chce rozmetat rodinu. A milenka, která jde do zadané osoby s tím, že z toho vznikne vztah, je politovanihodna. Ale samozřejmě se nevylucuje, že ten zadany/a na vztah přistoupí a rozvede se. Záleží na stupni rozpadu vztahu ![]()
Objetí některých milenek je holt jak objetí chobotnice.
![]()
Jiné jsou daleko tolerantnější. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Oni to chlapi v podobných vztazích umí také.
@stock píše: Více
Exkluzivitu bude chtít skoro každý..
I zadaný po tom nezadanem.
@MyMelody píše: Více
Proč by nemohl dělat nic jiného? Nikdo v tom přeci být nemusí. Pokud zůstává, asi to tak zlé není. A pokud máš svobodného a nechceš sestěhování, může to být dosti problém. Proto je pro někoho milenectví vhodnější. I když netvrdím, že je to bez problémů a je to pro každého. Vše má své pro a proti ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
No ano, ja myslela na pripad, ze v tom ma clovek city, musi byt strasne tezky z toho odejit rozhodnutim se, proto zustavaji a hledaji zpusoby, aby to ublizovalo ce nejmin, cemu jde porozumet.
@stock píše: Více
No ano, jen ja na to koukam z meho uhlu a ten je citovy. A neumim si predstavit horsi pripad, jak kdybych nekoho milovala, byla v tom citove az po usi a on je zadany.
@Adull píše: Více
Poněvadž to budu muset vyřadit ze stravy a jak jsme to roky žili, tak už jsem zapomněla, co jsme tak kupovali. ![]()
@Velryba černá píše: Více
Pokud nesnášíš laktózu, tak mléko free, nebo nahradit sójovým, kokosovým. Ja nemůžu ani jedno.Da se koupit laktáza, můžeš vyzkoušet. Me vadí i stopy.
@zmrzlik píše: Více
Vyřadím to teď úplně, protože jinak asi zhebnu. Až se ten stav trošku urovná, můžu zkusit něco bezlaktozového. Ale teď je to teda peklíčko.
@Velryba černá píše: Více
To vyřadit úplně
Dej tomu tak 14 dni aspoň. Veřim, nápodobně Žeru suchou rýží.
A pro jistotu až budeš začínat, tak tvrdý sýr, ne jogurt atd. ![]()