Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
10481
18.8.26 16:26
@Velryba černá píše: Více

Tak existuje dost alternativ… sójové, mandlové, kokosové, ovesné..
Já nejim lepek, mléčné výrobky ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
18.8.26 16:26
@zmrzlik píše: Více

Jo, to vím, však jsme v tom žili fakt šest let, ale ztratila jsem nějak kontakt s tím, co se aktuálně kde prodává, apod. Dík. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
18.8.26 16:30
@Velryba černá píše: Více

Neptala jsi se me, ale ja se je snazim nekonzumovat, i kdyz nekdy si dam jogurt. Mleko nahrazuju sojovym s vanilkou a pri vareni pouzivam kokosovy krem, ktery mi perfektne zastoupi smetanu.

Příspěvek upraven 18.08.26 v 16:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25096
18.8.26 16:31
@MyMelody píše: Více

Jo, to zní „normalne“, ale potom má člověk smůlu, pokud se mu to „stane“. Člověk si volí osobu na to, co mu doma schazi, či z jiného důvodu. Pochybuji, že někdo si volí osobu kvůli tomu, aby se do ní zamiloval. Pokud by se tak stalo, tak se člověk rozvede, ale to už je hledani partnera. A od toho většinou, ten co hledatl milenku/milence cukne. Roli v tom hraje spousta okolností.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1951
18.8.26 16:42

Díky, sóju teď vynechám také, ona dělala před těmi několika lety bordel úplně stejný, jako mléčné produkty. A třeba ovesné mléko mi hrozně nechutná. :D Jako nechce se mi, fakt ne. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25096
18.8.26 17:09
@Venetia píše: Více

Nojo, to je podstatě jednodušší. Ale z toho potom může vzniknout ta silena zamilovanost nezadaneho do zadaného. Ovšem pokud nezadany dokáže sám sebe brát „jenom jako milenec/milenka“, tak to může fungovat. Ale myslím, že zadany nemá právo požadovat po nezadanem exkluzivitu. Má přeci doma „zadáni“, které je exkluzivn :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
18.8.26 17:10

Ja teda nevim kontext predchozi, ale myslis si, ze pokud milenka (milenka tady je ta, co ma zenateho(zadaneho) chlapa) chce exkluzivitu? 8o. To uz samo o sobě nejde přece :lol:. Pokud je tadany, kdyz ona jde s nim do vztahu, nikdy nebude jedina. Jak muze chtit exkluzivitu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
18.8.26 17:27
@xiaxxx píše: Více

No bylo to myslen tak, ze by chtela exkluzivitu, prestoze ji nema, zoufaly clovek dela zoufale veci a jde do toho, i kdyz to boli, ze exkluzivitu nema a nejak si to v duchu omlouva, jiste jsi slysela o zenach, kterym chlap slibuje rozchod od partnerky a ony cekaji.
Ja si teda nejak neumim predstavit, ze jsi zamilovana do muze a nedoufas, ze si doresi rozchodem vztah, ktery ti on opise jako problemovy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
18.8.26 17:35

@xiaxxx Ptemyslim, proc vlastne nektere milenky tezko davaji dovolenou, nebo Vanoce, co za tim je? Predpokladam jedinou vec, strach z toho, ze to, v co doufaji a cemu potrebuji verit, neni az tak uplne pravda. Kdybych byla bez problemu s tim, ze on ma jinou partnerku, proc by mi dovolene mely vadit?
Musi to byt tezke pro cloveka, ktery v tom ma city.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
18.8.26 17:38
@stock píše: Více

Nekdy se zamilujes rychle a jses v tom najednou po usi, napriklad Son, nevedela, ze je zadany a pak zamilovana z toho uz vycouvat neumela a casem hleda pragmaticky pristup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
18.8.26 17:54

Ne to je spis tim, ze nekteri milenci jsou na dovce vic pod dohledem a nepisou, popr. Nevolaji tak, jak by dotycna chtela :nevim:. Nebo jak je zvyklá. Ja ti nevim :think:, pokud jde zenska do vztahu, kde chlap je zadany, nemusi vzdy chtit, aby se rozvedl a byl s ni… viz treba Arti. Ta je singl, ale chlapa domu nechce. Tu by obtěžovalo ho doma mit… Ale chapu co tim myslis, ze některé do toho vztahu jdou s tim, ze pak budou jedine :think:. Proto ta exkluzivita. Jako ne hned, kdyz tu partnerku ma, ale proste casem, az se oficialky zbavi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
18.8.26 17:55

Son to oficialne nevi doteď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18055
18.8.26 18:17

Mne to treba ale vubec nevadi kvuli te jeho…mne vadi spis to, ze nema tolik casu psat a je myslenkama jinde…a celkove, ze se bavi a ja u toho nejsem…ale na jeho partnerku nezarlim vubec :nevim: Nikdy jsem na ni nezarlila, jestli myslis toto :think: Ja jsem naopak i rada, ze je Helmut na dovolene s ni a ze je pod dozorem :lol: :jazyk: Jine pripadne zeny, by mi pochopitelne vadily. Protoze by byly nove :nevim: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109508
18.8.26 18:17

Predpokladam, ze manželka se v techto pripadech nepočítají

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18055
18.8.26 18:21

Ano, i po te odmlce o ni porad mluvi jako o ex :lol: Ale jak rikam, ona to nakonec opravdu ex byt muze…on ji tak muze brat…ale ona treba nechce, aby mel jine, dokud bydli s nimi…a tak on kvuli detem a bydleni, to pytlikuje, jak muze…jak jsem uz psala, znala jsem pripad, kde to takhle bylo, takze to mozne je. Samozrejme muze to byt ale ruzne. Mne je jen divne, ze by za celych 7 let nebyl schopny priznat, ze je to opravdu partnerka… :think: I kdyz jsem se ho ptala mockrat, i jsem mu rikala, ze by mi to nevadilo…takze nevim, proc by to takhle porad tajil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová