Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Trocha rotace…ale pri cem jezisi:)) z tebe to vzdycky leze jak z chlupate deky…na kole, lyzich, sexu?:)
@Andelskej_Satan píše: Více
Jednou to bylo nějaké blbnutí na zahradě, otočka a noha se zasekla v trávě, podruhé jsem uklouzla na louži vody. ![]()
Haha..promin, ted jsi me fakt rozesmala:)) ty budes jedna z tech, co kdybyby spadlo slunce tak zakonite spadne na tebe:))
Ani ne, vždyť píšu, že různých držkopádů byla kvanta a nestalo se nikdy nic. Jde čistě o mechanismus úrazu. ![]()
@Venetia píše: Více😂 diblik uplne ne, i kdyz malinko smesne to asi bude. Ale je mi to fuk, dulezite je, ze me to bavi
Jj, prave ten mechanismus tvych urazu me. rozbil:) uklouznout v louzi:) smeju se jeste ted:) ale ne nejak posmesne, vis jak to. myslim..proste to se jen tak nevidi no:)
Na chodbě porodnice, zrovna jsem vezla miminko k sestrám. Uklízečka tam nechala mokro.
Padla jsi přímo na koleno? To se podařilo mně u bazenu, meniskus v hyzlu.
P. S. Klika, že mimco bylo ve „vozitku“, ne v Tve naruci.
@Virgin_Mojito píše: Více
Jo kdysi jsem na spinning chodila…mučírna ![]()
@stock píše: Více
Ne, vůbec, dopadla jsem víceméně na bok a vyklopit jsem to dítě samozřejmě mohla, jen mi došlo, že je koleno v čudu (hlasité lupnutí, noha v koleni vyhozená mimo) a padám, takže jsem postýlku odstrčila před sebe.