Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
109488
15.8.26 20:16
@Virgin_Mojito píše: Více

Jo to ještě navíc k tomu spousta lidi teď jezdí takto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18048
15.8.26 23:36
@Arturie píše: Více

Andy to právě do ničeho nebalil :lol: Řekl vždy vše narovinu…až moc.. :jazyk: Ale trochu mi chybí…měl svý kouzlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
16.8.26 00:57
@Centropen píše: Více

Takze sportovat budu jen ja s Mangem? Lenosi jedni tady…to je des…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7882
16.8.26 00:58
@Virgin_Mojito píše: Více

Tebe zrejme kdokoliv :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24631
16.8.26 05:30
@Luxusnixicht píše: Více

Myslela jsem to tak, že ti neřekl, že je zadaný, že mu to moc nefunguje v posteli, tak zkouší holky ze seznamky (Češky, aby se to nedozvěděla partnerka a protože jsou dostupnější), jestli mu to s novou zafunguje víc. Coolidge efekt se u něj ovšem moc nevydařil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24631
16.8.26 05:38

To mi připomnělo kámoše z vejsky, vždycky se mi líbil, ale nějak jsme se míjeli. Po letech jsme se potkali, on už byl ženatej. Vyspali jsme se spolu, bylo to fajn, tak jsem tak nějak očekávala pokračování. Ale on mi vysvětlil svoje pravidlo, ze je nevernej svy manželce vždycky jen 1× s jednou. Kvůli prozrazeni. Ja bych mohla vyprávět, co maj chlapíci za triky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18048
16.8.26 07:16

To nevím, jestli jsou Češky dostupnější :think: Neznám jich moc, které by toužily zrovna po Němcích :D U mě to bylo taky náhodné a samotnou mě to překvapilo… Spíš jsme pro Němce možná o něco méně emancipované… více ženské a jemné, pečující…A to se jim může líbit. Nebo tak nějak mi to říkal Aggi… že mu to u žen imponuje a že u Němek tu ženskost vesměs postrádá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24631
16.8.26 07:44
@Luxusnixicht píše: Více

No jak jsi psala, nebo někdo tady, že Němci k nám Češkám přistupují jako k méněcenným. Nebo nevim tu formulaci, ale ze nejsme pro ne dost dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109488
16.8.26 08:29
@Andelskej_Satan píše: Více

Mne se o tom i zdálo
To byla hrůza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77823
16.8.26 08:39
@Venetia píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24631
16.8.26 08:41
@Venetia píše: Více

Na me se nalepil cyklista. Posila mi zdravící videa z kola, jak jede do prace. Neco tak antisexy uz jsem dlouho nevidela. Naposledy jednoho VŠ tělocvikáře, ktery nade mnou dělal kliky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30460
16.8.26 08:50

To se nedivím. Na to se nedá dívat. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
788
16.8.26 08:51
@Andelskej_Satan píše: Více

A všiml sis, že se k Mango hlásíte jen chlapi? Mám totiž teorii, že obvykle je aktivita a cyklistika obzvlášť zájmem primárně mužů a ženy pouze tak nějak vlají do počtu. Že by si samy prostě tuto aktivitu nevybraly.
Neznám žádnou ženu, která by se jen tak šla s kámoškou projet na silničkách, nebo horákem do lesa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109488
16.8.26 09:00

Já teda mam kolegyně co spolu občas jdou na kola

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1947
16.8.26 09:00

Tedy, nemít v řiti kolena, šla bych do toho zcela dobrovolně. :palec: Silnice bych si nevybrala, ale nějaký ten terének…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová