Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18017
15.8.26 15:47
@MyMelody píše: Více

Prisli mi arogantni…ze na nas koukaji „spatra“…coz se treba u Andyho potvrdilo :lol: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30457
15.8.26 15:48

Já mám teplo ráda. Letos tedy úplně se člověk v těch vedrech u nás vycvičil. :lol: Bude nám potom zima. Jen kvůli tomu suchu je to špatné, že nezaprší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30457
15.8.26 15:52
@sirikit píše: Více

Většinou to tak je. Ne že by ho třeba chtěla doma, ale chce se s ním vídat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18017
15.8.26 15:53

No kdyby byl Helmut na dovolene jen se svou milou, asi by mi to taky vadilo…ale jezdi dve rodiny, plus deti…cili zadna moc romantika :D Zaroven je pod dohledem…ne jak na svych cestach, ze 8) :jazyk: Takze ja se vlastne vic nervuju, kdyz je nekde sam na hotelu…Mallorka mi vadila spis proto, ze mene psal…ale vlastne se ozyval kazdy den, i kdyz nekdy teda to byla jen ta jedna zprava…ale holt tam nema svuj sklep, kam muze zalezt a vlastne je asi porad s nekym…az na obcasne chvile, kdy se rodinka odporouci na plaz…jinak vylety vetsinou absolvuje s nima…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
15.8.26 15:53
@Venetia píše: Více

Mam to opacne, od puberty mi bylo fuk, co by se melo a nemelo, az pozdeji jsem se dostala vnitrnym presvedcenim v nekterych vecich do souladu s tim, co se ma delat, napriklad, ze mam pracovat a nemam porusovat zakon, ale to delam, protoze to tak citim a proto jsem v souladu se spolec. normou :)

Verim, ze clovek muze v zivote delat cokoli a muze kaslat na to, co se ma/nema, pokud tim nikomu neublizuje… kdyz chce skakat po hlave, at skace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1370
15.8.26 15:54
@marin píše: Více

Ano, to sucho je hrozne, pro rostliny, i zvirata…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.8.26 15:54

@Luxusnixicht taky nechci řídit, v kolika a za jakých okolností ses naučila? němce taky nesnáším a poznala jsem částečného :D

• Citovat
  • Upravit
18017
15.8.26 15:56

Jo no, to uz jsem si taky vyslechla, co by jsme spolu delali v mistnim bazenu a jak rychle bych mela dole bikiny :mrgreen: :* Ale ja to teda ctu rada, jsem snilek, jako Helmut :D A tyhle veci mu pisu taky…ty fantazie se nam libi oboum… :jazyk:
Jinak samozrejme, pokud uz toho chlapa nechci, taky mi tyhle fantazie od nej uz taky nic nerikaji… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18017
15.8.26 16:00
@Anonymní píše: Více

Me prihlasil tata do autoskoly bez meho vedomi :lol: Byla jsem z toho na pokraji zhrouceni a z kazde jizdy :lol: Bylo mi 26…a ty zacatky teda nebyly nic moc…bala jsem se a jezdila jen na nakupy 7 kilaku a zpet :lol: V tomhle me vycvicil az Helmut…najednou to nebyl problem a jela jsem 200 kilaku jen na par hodin k nemu do hotelu :lol: :* Jo, ta laska :jazyk: Ted uz si to bez auta neumim vubec predstavit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18017
15.8.26 16:08

No spis jsem ziskala potrebny odstup…a uz to tak neprozivam…a i na Helmuta uz nahlizim jinak…ne tak jako predtim, ze byl polobuh… i kdyz je to ted hezky, tak vim, ze se ne nej nemuzu nejak moc upinat…a jak pise vzdy xiaxxx, beru si z toho to hezke a ostatni veci se snazim hazet za hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
15.8.26 19:31

Mně se třeba líbí i po všech letech dost oceňuji, že chlap je aktivní. Rodiče mě k tomu vůbec nevedli, v rodině jsou všichni mega líní, chtěli se jen placatit na pláži a dnes mi to přijde líto, že jsem ztratila tolik času bez sportu a aktivních zážitků. O dost jsem přišla.
Takže pokud to chlap naplánuje, je to skvělý. Studená voda mě dnes osvezila a cítím se jako znovu zrozená, můžu zase dát další sportovní dovolenou :lol:

• Citovat
  • Upravit
24620
15.8.26 19:41
@Luxusnixicht píše: Více

Je dost dobře možný, že Andy to měl jako business plán, zadany Němec hledá na české seznamce levnou shuknu. Ale zabalil to do keců, aby to nebylo tak okatý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18017
15.8.26 19:42

Je to individuální…city v tom jsou téměř vždy, ale ne každá potřebuje toho chlapa mít doma… záleží i na věku a situaci… ženy dětné, 40 plus, už nemají potřebu hnízdit a o někoho se starat, mají rády svůj klid…ty mladší, tam je možné, že ještě chtějí toho chlapa urvat pro sebe…i když ona to vesměs žádná výhra není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109460
15.8.26 19:55
@Virgin_Mojito píše: Více

Tak je to o tom co komu vyhovuje, vím že takových jako ty je hodně

I když těch valecich dovolených se taky prodá určitě hodně, takže je otázka, jaké typy převažují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
15.8.26 19:57

Fakt nevím, jelikož služby cestovek nepoužíváme a je otázka, kde se ty data berou. Minule jsme si celou dovolenou v Řecku zařídili přes booking sami. Našli jsme si vilu, pak si jen koupili letenky.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová