Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Prisli mi arogantni…ze na nas koukaji „spatra“…coz se treba u Andyho potvrdilo
![]()
Já mám teplo ráda. Letos tedy úplně se člověk v těch vedrech u nás vycvičil.
Bude nám potom zima. Jen kvůli tomu suchu je to špatné, že nezaprší.
@sirikit píše: Více
Většinou to tak je. Ne že by ho třeba chtěla doma, ale chce se s ním vídat.
No kdyby byl Helmut na dovolene jen se svou milou, asi by mi to taky vadilo…ale jezdi dve rodiny, plus deti…cili zadna moc romantika
Zaroven je pod dohledem…ne jak na svych cestach, ze
Takze ja se vlastne vic nervuju, kdyz je nekde sam na hotelu…Mallorka mi vadila spis proto, ze mene psal…ale vlastne se ozyval kazdy den, i kdyz nekdy teda to byla jen ta jedna zprava…ale holt tam nema svuj sklep, kam muze zalezt a vlastne je asi porad s nekym…az na obcasne chvile, kdy se rodinka odporouci na plaz…jinak vylety vetsinou absolvuje s nima…
@Venetia píše: Více
Mam to opacne, od puberty mi bylo fuk, co by se melo a nemelo, az pozdeji jsem se dostala vnitrnym presvedcenim v nekterych vecich do souladu s tim, co se ma delat, napriklad, ze mam pracovat a nemam porusovat zakon, ale to delam, protoze to tak citim a proto jsem v souladu se spolec. normou ![]()
Verim, ze clovek muze v zivote delat cokoli a muze kaslat na to, co se ma/nema, pokud tim nikomu neublizuje… kdyz chce skakat po hlave, at skace.
@marin píše: Více
Ano, to sucho je hrozne, pro rostliny, i zvirata…
@Luxusnixicht taky nechci řídit, v kolika a za jakých okolností ses naučila? němce taky nesnáším a poznala jsem částečného ![]()
Jo no, to uz jsem si taky vyslechla, co by jsme spolu delali v mistnim bazenu a jak rychle bych mela dole bikiny
Ale ja to teda ctu rada, jsem snilek, jako Helmut
A tyhle veci mu pisu taky…ty fantazie se nam libi oboum… ![]()
Jinak samozrejme, pokud uz toho chlapa nechci, taky mi tyhle fantazie od nej uz taky nic nerikaji… ![]()
@Anonymní píše: Více
Me prihlasil tata do autoskoly bez meho vedomi
Byla jsem z toho na pokraji zhrouceni a z kazde jizdy
Bylo mi 26…a ty zacatky teda nebyly nic moc…bala jsem se a jezdila jen na nakupy 7 kilaku a zpet
V tomhle me vycvicil az Helmut…najednou to nebyl problem a jela jsem 200 kilaku jen na par hodin k nemu do hotelu
Jo, ta laska
Ted uz si to bez auta neumim vubec predstavit…
No spis jsem ziskala potrebny odstup…a uz to tak neprozivam…a i na Helmuta uz nahlizim jinak…ne tak jako predtim, ze byl polobuh… i kdyz je to ted hezky, tak vim, ze se ne nej nemuzu nejak moc upinat…a jak pise vzdy xiaxxx, beru si z toho to hezke a ostatni veci se snazim hazet za hlavu.
Mně se třeba líbí i po všech letech dost oceňuji, že chlap je aktivní. Rodiče mě k tomu vůbec nevedli, v rodině jsou všichni mega líní, chtěli se jen placatit na pláži a dnes mi to přijde líto, že jsem ztratila tolik času bez sportu a aktivních zážitků. O dost jsem přišla.
Takže pokud to chlap naplánuje, je to skvělý. Studená voda mě dnes osvezila a cítím se jako znovu zrozená, můžu zase dát další sportovní dovolenou ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Je dost dobře možný, že Andy to měl jako business plán, zadany Němec hledá na české seznamce levnou shuknu. Ale zabalil to do keců, aby to nebylo tak okatý.
Je to individuální…city v tom jsou téměř vždy, ale ne každá potřebuje toho chlapa mít doma… záleží i na věku a situaci… ženy dětné, 40 plus, už nemají potřebu hnízdit a o někoho se starat, mají rády svůj klid…ty mladší, tam je možné, že ještě chtějí toho chlapa urvat pro sebe…i když ona to vesměs žádná výhra není ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak je to o tom co komu vyhovuje, vím že takových jako ty je hodně
I když těch valecich dovolených se taky prodá určitě hodně, takže je otázka, jaké typy převažují
Fakt nevím, jelikož služby cestovek nepoužíváme a je otázka, kde se ty data berou. Minule jsme si celou dovolenou v Řecku zařídili přes booking sami. Našli jsme si vilu, pak si jen koupili letenky.