Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Komentoval, co máš na sobě jako že žárlivosti, co ukazuješ? Narazila jsi na blbce, zas takoví nejsou všichni ![]()
Budou, ale možná bych tomu chlapovi ve výhledu přece jen dala šanci.
Aby se ti to pak všecko vešlo do postele. ![]()
Na to kašli. Prostě nereaguj.
Ať si pindá, na to my jsme tady zvyklí. ![]()
Aneb, jak jsem už dneska psala jinde, velkou výhodou diskusních webů je skutečnost, že opravdu nemusíš reagovat na všechno a všechny.
Jen technická - fakt si nemůžeš zrušit tu anonymitu? Třeba si založit jiný nick, který tu lidi neznají. Ty blbý kytky se mi pekelně pletou a po pár stránkách nevím, který anonym psal co.
@ambruše píše: Více
To pivo versus džus jsem taky nepobrala. Jako že džusík byl o padesát centů dražší, nebo o co mu šlo? ![]()
@ambruše píše: Více
Ano, takové plážové šaty, že jsou průhledné. Samozřejmě když si je vezmeš na plavky a jsou jen na cestu z hotelu na pláž a zpět. To měl kecy hned po tom co jsem mu řekla, že žádnou polohu sdílet nebudu. Důvod, že když chodím běhat aby se nic nestalo, nebo když se vracím z noční. Jak tu někdo psal vtipně : chceš sdílet polohu, končíš! 🙂
Jj, žárluvej magor, s jedním jsem kdysi chodila. On je rozvedený?
@sirikit píše: Více
Můžu si to zrušit. Nový nick dělat nebudu. Psala jsem jen sem. Teď už je to jedno když jsme se rozešli.
@sirikit píše: Více
On mi řekl, že když platí tak rozhoduje. To bylo všechno po té hádce ohledně telefonu. Asi si myslel, že nemám sebou peníze. Já jsem ještě teď v šoku z té změny chování.
Děkuju. Aspoň nehrozí to praní těch legendárních fusek. 🙂