Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jak nemám v lásce církev, tak myslím, že taková zpověď má určitě něco do sebe. Jsou chvíle, kdy si / se člověk potřebuje popovídat / vykecat se a dostat nějakou odpověď, co mu pomůže. ![]()
Teď tu mame skupiny, chat gpt… ale stejně je nejlepší kámoš/ kámoška. KBV
![]()
@Velryba černá píše: Více
Ale to Ti tady všichni píšou nonstop. S Vladimem neustále soupeříte, kdo napíše nejvíc nejasný příspěvek, a pak se divíte, že to lidi nechápou. ![]()
@jege píše: Více
Hele, já mnohdy nerozumím několika lidem, a ještě je proto nenapadám, že záměrně provokují.
@Adull píše: Více
Ne, nebyl tam žádný jinotaj, ty píšu akorát Tobě a někdy Ty Víš Komu.
![]()
Mě už tahle diskuze s tebou fakt neba🤔
Nemluvim o sobe…ale o moznostech dotycneho…pokud nejde o to, ze by nejak castejsim vidanim se, riskoval, ale o to, ze da radeji prednost praci, pak si bohuzel myslim, ze je to bud jeho celkove nastaveni, nebo v tom muze hrat roli uz i vek…ze tyhle milostne zalezitosti uz tak neproziva…a myslim, ze se to tezko nejak dlouhodobeji zmeni
Mozna na chvili…celkove si myslim, ze tyhle veci s postupujicim casem, maji spis tendenci, se zhorsovat… ![]()
Tak to opravdu netuším. Zrovna včera jsem vysvětlovala jedné, že když mi napíše A, tak pro mě z toho automaticky nevyplývá B, takže mě pak nemůže obviňovat, že si nepamatuji, co mi píše, protože o tom psala. Holt nepsala, protože psala jenom o A a z toho pro mě B jaksi automaticky nevyplývá. Ovšem pro 99% žen ano. ![]()
U vladima já často spíš vím, co chce říct, jelikož píše víceméně všude stejné věci. A velrybě nerozumím vůbec a ani nechci nic domýšlet, nemám na to ani třeba žádný názor.
Pro mě to teda stejný fakt není.
@Adull píše: Více
Já vím, je snazší ukázat prstem na druhého. ![]()
Nebudu to opakovat tady, psala jsem ti o tom soukromě.
@Luxusnixicht píše: Více
8023! Stavím se, že nejpozději v 8050 bude všechno jinak a budeš se tu hroutit z toho, co Helmut zase udělal/neudělal!
![]()