Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
Proto jsem psala, že když jsem chtěla třeba tři nebo čtyři hodiny za měsíc, nevidím v tom nic přehnaného. Zatímco tady průběžně čtu, že chci nesmyslně moc. Tak jo, v tom případě jsme nekompatibilní a nedá se nic dělat.
@Anonymní píše: Více
Ano, to je taky mozne…ja bych to ani takhle casto nepotrebovala a hlavne by me nebavilo, videt se na chvili…jen vysvetluji, ze ta dalka hraje v te cetnosti roli velkou. A spoustu milencu, by to proto i vzdala..coz je pochopitelne, protoze pokud nekdo hleda hlavne fyzicno, tohle mu k nicemu neni.
@Velryba černá píše: Více
To ale není pravda, upřesnila jsi to až teď, naopak jsi dávala jako příklad milenecké vztahy v okolí, kdy jsou od sebe 150 km a minimálně jednou týdně se vidí. Pak se nediv, že si ten tebou daný příklad vztáhnou na to, co ty chceš. Pokud se neutrhne jednou za měsíc na tři hodiny, neměla bych s ním o čem hovořit. Život je otázkou priorit a tohle by zvládla i mamina na mateřské, natož starý chlap, který je jako podnikatel nehlídatelný.
O tom, že si to užíváš jsem nic nepsala…ale když sem něco píšeš, tak musíš počítat s doplňujícima otazkama diskutujicích…U tebe mám pocit, že napíšeš vždycky nějaký „výkřik " a když se někdo na něco zeptá, aby to bylo jasnější, tak tě to děsně obtěžuje a odpovídáš stejně nejasně, povětšinou jedno, dvouslovně…takže se to pak "nabaluje“…a klidne buď ublížená ![]()
@Anonymní píše: Více
Naopak, přesně tohle jsem tu v minulosti psala několikrát. Postavila jsem to do kontrastu, proč někdo jednou týdně a já mám být spokojená s jednou za čtvrt roku.
@Adull píše: Více
Ublížená nejsem klidně ani neklidně, přesně o tomhle píšu, dokola se snažíš přednést, co si myslí někdo úplně jiný.
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, já chápu, jak to myslíš a rozumím ti. Ty představy a touhy nedostupnost posiluje.
edit-teď dočítám, že se ty anonymní kytky už vystřídaly a zrovna dnes tu stejná kytka psala o párečcích ![]()
Já myslím, že nesmyslně moc nechceš.
Kde je vůle, tam je i cesta. Jen musí chtít.
@Padlý.anděl píše: Více
Právě, evidentně nechce a je mnohem pohodlnější tvrdit, že nemá čas. Tak ať mi to řekne z oka do oka.
@Velryba černá A taky tomu svému říkám, že nejsem mezitím v kriospanku, než si udělá laskavě čas.
Tak o to treba mne zase tolik neslo…uvitala bych castejsi schuzky, ale sama jsem ji musela parkrat odrict, kvuli praci, detem…v tomhle jsem na nej nikdy netlacila, promluvila jsem mu do duse az koncem minuleho roku, ale uznala jsem, ze to byla chyba…on pak mel pocit, ze musi, aby si me udrzel a mozna kvuli tomu, to dopadlo takhle…ze to neuvazil a nasledne to na nej prasklo a zbytek zname. Zkratka kdyz to nejde, tak to nejde. V tomhle ohledu uz nic podnikat nehodlam. Kdyz me bude chtit videt, budu rada, kdyz ne, tak holt casem to mozna asi vyprcha, ale s tim nic neudelam. On vi dobre, ze ho chci vidat.
Píšu ti co si o tom. myslim já…
A ano zní to ublízeně…když píšeš, jak jsi za sfini a manipulátorku…
Moje rozhořčení souvisí také s tím, jak to měl s bývalými. Když mi přímo napíše, že situace, kdy bývalou skoro neviděl, přispěla k rozchodu a mně tuto „rozchodovou“ katastrofu nastaví jako něco, co má být norma, tak opravdu ne. Jo, chlapi, ono je opravdu lepší držet hubu.
Příspěvek upraven 22.07.26 v 16:41
To jsou ta spletitá zákoutí mileneckých vztahů, kdy jeden chce a může a druhému stačí lechtat ego virtuálně a občas to proložit realitou.