Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1216
22.7.26 14:55
@Velryba černá píše: Více

Jenže v takové debatě je to ten důležitý kontext, který když nediskutujeme, těžko se ta debata k něčemu pohne, ale respektuju, ze o tom mluvit nechces, uz se nebudu ptat.

Příspěvek upraven 22.07.26 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
22.7.26 14:57
@MyMelody píše: Více

Mám to nastavené stejně. Jsem maximalista. Přesto jsem uvízla v mileneckém vztahu a vůbec nevím kam to povede…
A to se vídáme proti velrybě fakt extrémně často…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
22.7.26 14:57

Co máš na mysli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1216
22.7.26 14:58

Co nadhodila Marin.

Příspěvek upraven 22.07.26 v 14:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17744
22.7.26 14:58
@Padlý.anděl píše: Více

S Andym souhlasim…taky si to tak myslim..ja bych mu byvala mozna napsala, ale spis pozdeji…a holt to nedal no. Coz chapu, kdyz ze 3 schuzek se mnou, mel 2× problemy…kazdopadne si myslim, ze v tom hraji u nej roli leky. A ma to tim padem v tomhle tak trochu tezke a tak si ruzne zveda ego…
Co se Helmuta tyce, taky asi vicemene souhlas…kazdopadne uz ho nemiluju…nedokazu to v sobe probudit…ale neco jsme zazili a je to pro me porad blizkej clovek a pritazlivost tam je take…zuby nehty uz se ho nedrzim, ale porad mi to neco dava…a tak tomu nechavam volny prubeh. A myslela jsem, ze budu zase prozivat jeho prodlevy v psani a podezrele odmlky, ale zjistila jsem, ze uz je mi to tak nejak jedno…jsem rada, kdyz si napiseme, asi uz mi patri do zivota, ale nehrotim uz nic. Ale myslim si, ze jemu se vic libila zamilovana Son…i s temi scenami…ale muze si za to sam. Nemel to s tou pauzou delat. Bylo jasne, ze to uz nebude stejne. Je mozne, ze se to jeste obnovi naplno, ale aktualne tomu prilis neverim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
22.7.26 15:02

Nechci tu diskutovat jeho nastavení a pohled na věc, on sem přispívat nebude a nepřipadá mi to fér. Můžu napsat, že minimálně rok má všelijaké psychické propady, kdy jakoby řeší věci (píše o nich), o kterých jsem se ani nezmínila. Občas ho popadne potřeba mi povykládat, jak bych s ním neměla žádný život, apod. Vnímám to zcela neutrálně a žádné kostelní zvony neslyším. Možná mu ta situace také nedělá úplně dobře. To těžko říci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17744
22.7.26 15:04
@Adull píše: Více

Jo, napsat mel…ta pauza byla fakt prilis dlouha a poznamenalo nas to…ja uz na nej nemuzu koukat stejne. Zklamal me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17744
22.7.26 15:09
@Andelskej_Satan píše: Více

To by mohl rict kazdej :jazyk: 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
299
22.7.26 15:09
@Luxusnixicht píše: Více

Možná se přeci jen od něj časem odpoutáš. Každý vztah má svůj čas rozpadu.

Ale i tak zírám, jak dlouho ti stačil pouhý sexting…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10347
22.7.26 15:17

A jsou od sebe taky tak daleko jako vy dva?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
22.7.26 15:21

No, tak jeden to má asi 150km a ti se vídají jednou týdně. Stačí takto? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10347
22.7.26 15:24
@Luxusnixicht píše: Více

Ty ho máš prostě jako kafe…je návykové a dělá den hezčí:D…taky jsem si bez něj nedokázala představit den a pak…den ze dne se stalo, že jsem ho několik měsíců přestala pít (pak přišla tedy recidiva) :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10347
22.7.26 15:26

Stačí..nevim co bys k tomu měla dodávat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1569
22.7.26 15:28

No vidíš, takže proč by nemohl zvládnout několik hodin jednou měsíčně. On to nemá tak daleko jako Helmut k Son.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30378
22.7.26 15:32

Tak on nějakým způsobem se s tebou sejít podle mě chce, ale nechce vztah a spadnout do toho více než je záhodno. Za mě také nechápu smysl toho setkání, co od toho očekáváš? Jako že vykomunikujete, že se 1× měsíčně sejdete? :nevim: Toto není komunikační problém. Každý má jiné časové možnosti, i kdyby ti něco slíbil, tak to pak stejně nedopadne, tak k čemu takové sliby. On ví o tom, že ty si přeješ častější setkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová