Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1950
22.7.26 14:28
@Adull píše: Více

Ta informace, kdo jede nebo ne, tady nikomu k ničemu nebyla. Prostě hledám takové ubytování. Co se týče mého soukromí, s ohledem na to, co jege ví, by mohl alespoň tušit, proč občas reaguji jinak, než by ostatní čekali. Nikde jsem nepsala, že z toho něco vykecal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18051
22.7.26 14:31
@Arturie píše: Více

Ja myslim, ze uz to tentokrat zvladnu, to neprozivat…navic Helmut tam bude pod neustalym dozorem :lol: Spis to pro nej bude ocistec. A vlastne ani nevim, jestli nekam pojedou..neptala jsem se…a je mi divne, ze si nebral dovolenou spolu se zacatkem prazdnin deti…ma az pristi tyden..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.7.26 14:33
@Velryba černá píše: Více
.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.7.26 14:36
:palec: Libi se mi ten tvůj přístup ke vztahum.
Mam to přirozene nastaveno na „všechno, nebo nic“.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10481
22.7.26 14:40

Vzhledem k tomu cos tu psala, že aktuálně řešíš s milencem, ti muselo být zcela jasný, že se na to budeme ptát🤔…akce vyvolá reakci :nevim:
A ano informace o ubytování nikomu k ničemu neni, stejně tak informace o tom co vy dva spolu řešíte a přesto se tu o tom diskutuje…od toho diskuze bývají… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.7.26 14:40
@MyMelody píše: Více

Ani láska nezachrání cokoli, takhle to nefunguje. Pokud hodlá pokračovat v režimu, kdy já si připadám opomíjená, zbytečná, jako pes uvázaný u boudy, pak musí přijmout fakt, že už nic nespraví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.7.26 14:41
@Adull píše: Více

Ne, nemuselo. Zbytečné vyptávání není nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.7.26 14:43

No a nechces napsat, ( když milenecké vztahy, u kterych se předpoklada, ze se clovek spokojí s malem, nejsou zda se, vzhledem k tomu, co teď píšeš, zrovna pro tebe ), jake to ma řešení? Rešite nějak situaci doma? Mate s manželem nějakou vizi, jak to chcete tahat dal? S ohledem ne děti, které v tom jsou, mas nějakou naději, ze to v nějakém casu začnete řešit rozchodem? Pokud o tom samozřejmě chces mluvit, pokud ne, respektuju.

Příspěvek upraven 22.07.26 v 14:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.7.26 14:44

Nechci tu rozebírat manžela a situaci doma, nezlob se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.7.26 14:45

respektuju, zrovna jsem tam před chvíli dopsala, ze jen pokud o tom chces mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.7.26 14:46

Jen tak mimochodem, mám kolem sebe těch mileneckých dvojic několik, žádná z nich to nemá takhle deb. lně, jako my dva. Ve všech případech se ti lidé vídají dokonce i několikrát týdně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30460
22.7.26 14:48

Myslím si, že ho miluješ, ale nechceš si to připustit, protože to bortí tvou bariéru. Máš v tom více citů. A on to má jako milenecký vztah prostě jen tak volně, když je čas. Má tě rád, ale více tomu nechce obětovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1398
22.7.26 14:48

No prave proto bych ja do mileneckeho vztahu nesla, protože co nabízí milenectvi, je nekompatibilní se mnou, nestačilo by mi to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.7.26 14:51
@marin píše: Více

Tohle tady rozebírat nebudu, doslova jsem tu před cca třičtvrtě rokem psala (zrovna Melody, mám dojem), že ho miluju. Já vím, co cítím, ale proto sebou nenechám vláčet donekonečna. Mohl to zcela volně opustit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1950
22.7.26 14:52

No, on to také bude první a poslední pokus, prostě chci vědět, jak se k tomu vyjádří, jestli něco udělá, pak už nikoho hledat nehodlám. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová