Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Holky to nemyslely zle, dávály ti jen nestranný pohled a trošku nahlédnout do toho, že můžeš odjíždět více zklamaná nebo s falešnou nadějí. Což není špatný počítat s tím trošku předem a zařídit se podle sebe. Aby ses ty cítila dobře a nesemlelo tě to ještě víc než dřív.
@Luxusnixicht píše: Více
Zase, kdybyste se viděli jednou týdně, je dost dobře možné, že už by to dávno vyprchalo. Ony ty představy a nedostupnost city posílí.
A taky si vymýšlet, kde byl. V tom se málokdo cítí dobře.
@Padlý.anděl píše: Více
Ano, ale to psani o sexu, tam neprevazovalo…prevazovalo psani o obycejnych vecech, o zivote…a ze me je sexting jen vylucne psani o sexu, bez hlubsiho pouta
Ale kazdy to asi vnima jinak ![]()
Protože on nejspíš už vi co bude následovat…
Napsala jsem ti slušně svůj názor a to, že ti netleskánkuju neznamená, ze musiš hysteričit…a sorry nemám ráda ubliženecké řeči..typu njn to já jsem sfině, manipulátor fňuk fňuk…
Máš to jak to máš…mě do toho nic…a pokud nechceš slyšet jiný názor než máš ty, coz evidentně nechceš…pak neni nejlepší řešení psát to do diskuze… ![]()
@Rosebery píše: Více
O tom už jsem psala, předjímat, že druhému není jasné to či ono, je mnohdy zásadní omyl.
Od toho setkání nečekám nic konkrétního, myslím, že ty bys to pochopit mohla. Sama nevím, jak jednat v situaci, se kterou jsem se doposud nesetkala, normálně lidsky tápu. Přežila jsem daleko horší věci, přežiju i tohle.
@Adull píše: Více
Doslova jsi mi před pár dny psala, že schválně píšu tak, abyste mi nerozuměli, že si užívám vaši reakci. Ano, to je přímé obvinění z určité manipulace.
Zklamu tě, s ním jsem tímto způsobem nedebatovala nikdy, protože nikdy neměl potřebu mě z čehokoli obvinit jen proto, že ho něco napadlo.
Důležity je ten důvod
Jestli nechce nebo nemůže
Dobře. Tak jste si textovali a sextovali. Přesto jste se reálně moc neviděli. O to jde.
@Venetia píše: Více
Promiň, už tady o něm diskutovat nechci.
Myslím, že když je člověk zadanej, jde to hodně těžko zrealizovat občas, natož často.
![]()
To si myslím, že je spíš nadstandard u mileneckeho vztahu… Záleží na podmínkách a stylu toho setkávání
Někdy méně je více
@Venetia píše: Více
Což tedy neznamená, že bych to nepotřebovala probrat, ovšem ne v prostředí, kde si zkrátka připadám pod tlakem. Jiná diskuse tu patrně není.