Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Nemusíš se omlouvat, napsala jsem jen svůj názor a pohled.
@Anonymní píše: Více
Jaký demonstrativní rozchod, on nepřijal, že jsem to ukončila. On celou tu dobu dělá, že to nevidí, on celou dobu vysvětluje, proč jsou věci tak, jak jsou. Tak ať mi to zkusí vysvětlit osobně.
@marin píše: Více
To je v pořádku, jen bych tu musela zajet do detailů, což nechci. Chápu, že takhle nevidíš, kde je problém.
Jenže pokud ty víš, že jste to řešili opakovaně a snaha z jeho strany dlouhodobě nevydržela, není třeba se drásat a znovu to u osobního setkání otevírat. Že to díky tomu nejspíš neskončí, to víš. Takže zase další kolečko, kdy on se bude chvíli snažit, než bude mít pocit, že už je to v cajku a zabřednete do toho, co opakovaně řešíte.
Proto to na mě působí manipulativně a jako demonstrační rozchod. Kdybys o tom byla přesvědčená, nepotřebuješ, aby se ti snažil cokoliv vysvětlovat. Chránila bys sebe. Tím setkáním tu agónii jen prodlužuješ.
@Anonymní píše: Více
Je mi jedno, jak to kdo vidí. Já od něj žádné vysvětlování nechtěla, začal s tím sám.
@Adull píše: Více
Jo jo…Helmin ve mne dokazal vzbudit silnou emocni zavislost…fyzickou vlastne vubec. Ale to psani, ta pozornost a zajem…
Na druhou stranu, kdybys to ukončit chtěla, tak tohle neřešíš, ukončíš to a už na něj nereaguješ
..na mě to taky působí trošku demonstrativně…jet si to vyříkat na hotel s přespáním…
Ale je to tvoje věc.. ![]()
Už držím hubu, stejně jsem nakonec největší svině, ubožák a manipulátor já.
Takto na nezúčastněného pozorovatele to přijde, že si to chceš „vynutit“ tím setkáním a že mu to chceš „vysvětlit“. Ale buď to ten člověk tak cítí a má ty možnosti nebo nemá. A tvůj pocit psa u boudy. Ty nemusíš stát na značce, když pískne. Záleží, jestli ty zrovna máš čas. Tím se také může stát, že se nesejdete dlouho a časem to vyšumí a ukáže se samo.
@Luxusnixicht píše: Více
Tak beru to tak, že když jste si psali o čemkoliv, tak jsi cítila touhu a zájem.
Občas to přešlo v něco erotického. To je za mě sexting…Jako, že ho nevidas fyzicky. Ale cítíš propojení.
Samozřejmě, nezúčastnila jsem se každého jeho „jedu kolem“. Já mu nic vysvětlovat nebudu, působil nešťastně, ano, to, že tak působil, neznamená, že nešťastný je. Ve finále s tím, jak a kdy to seknu, musím být srovnaná já.
A už opravdu končím, je mi docela blbě i bez zdejšího sněmu.
Bože s tebou se moc diskutovat fakt nedá…jestli diskuteš s ním taky takhle, tak se nedivím, že mu to stačí jednou za čas ![]()
Ne, protože on se mnou nediskutuje tak, jako ty. ![]()
Tohle je problem te dalky…je to opravdu limitujici, pac i jen cesta zabere nekolik hodin…a ne kazdy dokaze tohle doma vysvetlit…pritom ja verim, ze kdyby Helmin bydlel v okoli, tak se vidime minimalne jednou tydne…tu hodinku, i dve, by vysvetlil…ale pri takove dalce je pak zazrak, to vubec nejak sladit…s detmi, praci, plus alibi doma, kdyz clovek nechce uplne riskovat…
Držím palce, ať si to vyříkáte ke spokojenosti obou
![]()