Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
V poho…to nikdo netvrdí…jen, když nenapíšeš hned na začátku info, že ten druhý pokoj je pro milence…tak se nemůžeš divit, že dost lidi vydedukuje, že je pro děti…
Já ale nenarážím na Tvé soukromé věci a ani je nikam a nikomu nesděluji. Narážím jenom na to, že když mluvíš jak Vanga a Nostradamus dohromady, tak se z toho dá těžko pochopit, o co vlastně kráčí a bez věštecké koule se těžko ostatní dovtípí, o čem je řeč. ![]()
Ale to Ti tady už psalo víc lidi opakovaně, takže pochybuji, že to bude něco platné a že se to v budoucnu zlepší. ![]()
@jege píše: Více
Dobrý, klidně mi přímo napiš, že se vyjadřuji nesrozumitelně, některé věci sem psát prostě nechci. Šlo výhradně o oddělené pokoje, proč je potřebuji, je totiž úplně jedno. Že to někdo nepochopil, tomu se vůbec nedivím, ale když jen Ven odpovím, že ty děti tady někoho prostě napadly, je to blbě také.
@Venetia píše: Více
Ale tohle není více schůzek, já ho více než dva měsíce neviděla.
A jak často by bylo pro tebe idealni?
Už jsem to tu psala. Alespoň jednou za měsíc. Jo, jsem děsná a chci po něm nemožné.
Tak to si myslim neni nic tak narocneho
Jo, k čemu je, že mi napíše, jak moc mě má rád, když už přes dva roky ke mně přistupuje jako k věci, kterou někam zahodí a ona tam počká, než si udělá čas.
To ti tu ale píše dost lidí..a nemyslím si, že ve zlém
..jen když to nenapíšeš rovnou a info pak na doptání dávkuješ jednoslovně, tak to pak vyznívá jako výslech a může působit nepřátelsky.. ![]()
A co se týče Jegeho…tak jeho vyjádření jsem pochopila přesně jak to napsal..a pokud tam byl nějaký jinotaj v narážce na tvoje soukromí, tak hodně dobře skrytý ![]()