Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
986
22.7.26 15:35
@marin píše: Více

Kdo píše o vztahu? Já totiž rozhodně ne. A že ho chci vidět jednou za měsíc, nevnímám jako přehnané přání. Máš pocit, že na jednom setkání za měsíc chci stavět plnohodnotný vztah?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.26 15:36
@Velryba černá píše: Více

Já ti opravdu přeju, abys byla v rámci možností spokojená. Jen jedna věc probouzí mou zvědavost, jak bys ty schůzky vysvětlila doma, pokud tedy o tom manžel neví a nemáte dohodu, že si žijete po svém? Pokud vím, máš těch dětí povícero, navíc minimálně jedno dost nemocné a prakticky jen doma. Já si neumím představit, a to mě manžel nehlídá, že bych se pravidelně co měsíc vytratila na den nebo noc s kamarádkou. Ty on zná a vídáme se tak nějak vespolek.

• Citovat
  • Upravit
986
22.7.26 15:37
@Anonymní píše: Více

Psala jsem o několika hodinách. Víc k tomu netřeba dodávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30198
22.7.26 15:39

Pokud je ženatý, tak 1× měsíčně víkend už se špatně plánuje a zdůvodňuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
22.7.26 15:40

Já ale nikdy nepsala o víkendu každý měsíc. Znovu, neviděla jsem ho teď víc než dva měsíce, vůbec, ani na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.26 15:41

Tak pokud je pro něj problém pár hodin měsíčně, asi se nemusíš ptát a řešit, co dál. Prioritou pro něj nejsi a nemyslím, že se to v dlouhodobém horizontu po promluvě změní.

• Citovat
  • Upravit
986
22.7.26 15:41
@Anonymní píše: Více

Dostane šanci mi to říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9747
22.7.26 15:42

To je otázka na něj…asi tu potřebu vídat se tak často nemá :nevim:

Příspěvek upraven 22.07.26 v 15:47

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
22.7.26 15:43
@Adull píše: Více

Dobře, může mi to říct do očí. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30198
22.7.26 15:44

Nevím, jak daleko jste od sebe, ale ono stačí třeba den. Kdyby to bylo třeba po práci, tak lehko si vymyslí nějakou výmluvu, ale takhle. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
22.7.26 15:44

Už to nech být. Nikdo nepsal ani o celém dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17153
22.7.26 15:47
@Padlý.anděl píše: Více

Tak to nebyl ani tak sexting… :D Jako spis to, ze ti nekdo napise, zajima se o tebe, mysli na tebe, zajima ho, jaky jsi mel den, co jsi delal a kdyz je to navic nekdo, koho milujes, ten navyk je pak silny…ja mela ted behem tech dvou mesicu spoustu okamziku, kdy jsem si rikala, skoda, ze tohle ted nemuzu napsat Helmutovi…protoze vlastne nemam nikoho jineho takhle blizkeho…komu bych rikala temer vse a vlastne i uplne obycejne veci, protoze koho by to zajimalo…a to je na tom to nejhorsi..kdyby to byl jen sexting…ten clovek muze mit s kazdym druhym…ale u Helmuta bylo vse v jednom…to napojeni, souzneni, sverovani se, zaroven i touzeni, psani o sexu, fotky, videa a teseni se na kazdou zpravu…a my si vlastne psali vesmes uplne obycejne veci, presto to toho druheho vzdy zajimalo a vzdy na to nejak reagoval. A i kdyz tam ta laska mozna uz uplne neni, tak tohle by mi chybelo a je tezke, se toho vzdat uplne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30198
22.7.26 15:48

Myslela jsem i s cestou. To je na celý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
986
22.7.26 15:48

Už nebudu reagovat, promiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.26 15:49

Ale bude to působit jako z tvé strany demonstrativní rozchod.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová