Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24485
12.8.26 08:04
@Anonymní píše: Více

To je to, co řikám, u některých “ulpívajících” se z toho pak muže stát závislost a volně to přejde do neustálého šmírování. Stačí kolik kamer všude je, jak se všechno zaznamenává, nahrává zvuk. Za mnou teď byl v práci na noční bývalý kolega a musela jsem se až smát, jak jsme se tou obrovskou budovou proplétali, abychom nebyli na kamerách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
12.8.26 08:10

Me prijde, ze to nutkani vedet kdykoliv polohu nekoho jineho je uz trochu uzkostne chovani :nevim: Ale jestli to vyhovuje vsem, co se navzajem sleduji, tak je to v poradku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24485
12.8.26 08:22
@Fukitol píše: Více

Neustále zaměstnáváš svůj mozek cizím životem a nemáš čas žít ten svůj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
12.8.26 08:26

Brrr, mraziva myslenka, že by mě nekdo/kdokoliv chtěl „polohovat“/smirovat. Zavání to minulymi dobami a zdá se, že to u někoho pretrvava dodnes, fujtajxl :mrgreen:…Mám na mysli dospele pricetne jedince. Pokud se dohodnou, jejich věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1280
12.8.26 08:27

Zlatý mail, zlatý! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77326
12.8.26 08:28
@Fukitol píše: Více

Já pochybuju, že i kdybych to sdílení polohy měla, sledovala bych, kde drahý je.
Nad tím uvažuju tak 3× do roka, kdy není doma podstatně později, než obvykle doma bývá, a to mu teda volávám, jestli náhodou není někde přeraženej.
Co z toho, když zjistím, jestli je zrovna v Praze, Sokolově nebo v Ostravě? :nevim:
Prostě není doma, a jestli chce někdo vyřešit vosy pod pergolou, musí se s ním domluvit jindy, nebo mu dám číslo na mladýho. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6580
12.8.26 08:32
@sirikit píše: Více

Naco by si narocne sledovala a vyhodnocovala rozne zariadenia, ked mozes zavolat a opytat sa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77326
12.8.26 08:48
@Mkmkz píše: Více

Asi tak.
Akorát teda když jsem tenkrát byla na té strouze a nešťastně mu to volala, jeho první otázka samozřejmě byla, kde jsem, a já vůbec nevěděla. :zed:
Protože jsem se vracela domů z Nového Města na Moravě podle navigace, a fakt mě nenapadlo sledovat, tím míň si pamatovat, kterýma prd3l3ma světa zrovna projíždím. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24485
12.8.26 09:12

A kdo te teda nakonec vytah? Ja takhle skončila za tmy v poli, stopla jsem si kolem projíždějící auto a resila az rano odtahovku s ramenem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77326
12.8.26 10:48
@Arturie píše: Více

Já jsem se nakonec s pomocí svého strážného anděla vycukala sama, protože to náledí bylo fakt děs, policajti to neřeší, protože k žádnému zranění nedošlo, odtahovky byly totálně zasekané a měly co dělat, aby neskončily v pangejtu samy.
Další varianta byla vydržet do rána, a to jsem fakt nechtěla. :?
Takže po centimetrech po trávě a zázrakem se podařilo, ale vzpomínám na to jako na naprostou cestu hrůzy - člověk měl zataženou ručku, brzdu zašláplou do podlahy, a to auto stejně jelo, kam chtělo. :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24485
12.8.26 11:48

Ja v zimě jezdim jen po městě a dálnici, protože už jsem taky zažila jednoho chlapa s lopatou, sypač nikde, kdyz na Seči napad sníh a cela firma sjížděla ten kopec u hotelu 8o
Edit: ale jses dobra, ze ses z toho dostala sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77326
12.8.26 13:47

Zázrak, velebnosti. :andel: :andel: :andel:
Velký štěstí, že ta strouha byla poměrně mělká a travnatá, takže to s pomocí boží šlo.
A to, znáš mě, to s tou vírou mám poslabší.
Pak jsem zbylých asi 60 km jela připosr… dvěma pravými koly po krajnici, nebo drnech za ní, a to většinu cesty asi tak dvacítkou.
Byla jsem úplně hotová, jak jsem pořád hodnotila, jak moc to klouže, když mi začalo ujiždět auto pod zadkem jinam, než kam jsem mířila.
A byly tam úseky, kam kdybych sjela a těch pár metrů letěla, najdou mě až na jaře. :zed: :zed:
Po takovém zážitku možnost sdílení polohy přehodnotíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24485
12.8.26 14:53

Ja to urcite nepřehodnotím. Polohu jde v krizi sdílet i pres WhatsApp. Když jses schopna telefonovat, máš signál, tak můžeš sdílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77326
12.8.26 20:42

Tak s kým ty bys taky tu polohu sdílela? :nevim:
Stejně by tě spíš přijela zachránit nějaká odtahovka, v drtivé většině se pohybuješ v civilizaci a počítám, že víš, kde jsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24485
12.8.26 21:01

Asi tak. V létě by me nikdo nehledal a v zimě by si možná po pár dnech vším syn, že nejsou nakrmeny kočky a prázdná lednice. A jestli mi to teda někdo odklikne na mobilu, až budu mít Alzheimera, bude mi to už jedno. Ale dokud mám všech pět pohromadě, považuju to za ztrátu svobody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová