Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak třeba já zrovna větu „Nesnáším dehonestaci žen od zrovna někoho, jako jsi ty.“ jako urážku beru, jelikož to dehonestuje přímo mě, a ne chlapy jako pohlaví. A kolikrát se tu probíralo, že 37,2°C a rýmička je u chlapů smrtelná nemoc? To jsem se měl také ohradit, že nejsme takoví chcípáčci, a že jste si to mohly odpustit?
Takže měřme stejným metrem, a když si děláte srandu z chlapů, že něco nezvládají, tak dokažte strávit i to samé v opačném gardu! A co Tvá poznámka, že nás už nepotřebujeme ani na to vyměnění žárovky? To je také dehonestace, ale to se může, co? Zvládneš vyměnit výbojku v Pežotu anebo LED v Audině? ![]()
A obviňování mě z hysterie, které tady šikovně naočkovala jedna osůbka, která má na mě pifku, aby mě tu tak trochu ztrapnila? Má štěstí, že nejsem Pírko a že jí tu kampaň proti mě nevracím, ale má trpělivost také není nekonečná! ![]()
Jo, to by mi blikala taky.
Zvlášť když jsi zvyklá celou dobu bydlet sama.
Já jsem se dva roky před seznámením se současným mužem rozvedla s exmanželem, skoro o rok později s exmilencem, a jakkoli si okolnostmi komplikovat případný další rozchod jsem určitě nebyla zvědavá.
Teď jsem šestým rokem ve fakt idylickém vztahu, z toho spolu skoro 4 roky bydlíme, ale vlastního bydlení se nevzdám určitě nikdy, a do nějakého SJM bych se taky uvrtat nenechala - muž je naštěstí soudný a nic takového ode mě nechce. ![]()
@MyMelody píše: Více
To presne rikal Helmut…
Ze mel kdysi za mlada sex na plazi a jednou mu to stacilo
Ze pisek vsude a ze to bylo hrozne nepohodlne a ze na tom neni vubec nic romantickeho, jak si lide casto predstavuji
Vidis, ze se s Helmutem v necem shodnes
![]()
To ti bliká kontrolka správně. Držela bych se sveho původního plánu nesestěhovávat se, i za cenu rozchodu. A pozor na takovýto citový vydírání, ze se vedle tebe chce probouzet.
@MyMelody píše: Více
Fuj, had! To tam fakt máte mořské hady?
![]()
@sirikit píše: Více
Díky. My teď jedeme na dovolenou, tak doufám, že si to tam v klidu vyříkáme.
@Arturie píše: Více
Už jsi mi to psala. Děkuju. Se mnou určitě ohledně bydlení nehne. Přála bych si aby pochopil moje důvody a nebral si to osobně.
@jege píše: Více
Chtěla bych tě požádat abys na mě nereagoval. Řeším tu osobní citlivé záležitosti a nemám kapacitu na dohadování o nesmyslech. Děkuji.
Tak kdyz se na to necitis, tak to nedelej
Ja si se svym milencem bydleni predstavit umim…ale on neni prisavka a navic pracovne dost cestuje, takze by byl stejne porad pryc
Coz by mi vyhovovalo…videt se vicemene jen o vikendech. A vim, ze s nim by to bylo v pohode, protoze ma taky rad svuj klid. Prisavku bych nesnesla.
Nespadla jsi náhodou na hlavinku? Reaguješ na mě jako první a pak se začneš ohrazovat, abych na Tebe nereagoval? Nejdříve si kopneš a sama začneš řešit nesmysly, ale hlavně, že se pak začneš ohrazovat a ŽÁDAT, abych na Tebe nereagoval. Asi je fakt horko a některým se z toho zavařil mozek!!!
![]()
Jo, a můžeš tak akorát prosit anebo navrhovat, žádat můžeš tak maximálně svého milence!
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Uvidím jak to bude teď probíhat. A taky díky.
A Ty kráva? Já se aspoň, na rozdíl od Tebe, to nestydím napsat pod svým nickem, který tady používám již skoro 9 let!
![]()