Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78037
12.8.26 21:44
@Arturie píše: Více

Brr, ale takhle popisováno je to docela hrozný. 8o :?
Uchováváš si svobodu nikým nehledána nepozorovaně případně i umřít ve škarpě.
No fuj teda, a nijak to nesouvisí s tím, jestli máš nebo nemáš sdílení polohy.
Já ho taky nemám, ale nevrátit se neavizovaně domů, počítám, že pátračka by se rozjela nejpozději do půlnoci téhož dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25130
13.8.26 06:20

Ano, včera bylo zatmění slunce, viděl někdo, pocitil někdo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
13.8.26 06:24
@sirikit píše: Více

V tomhle jsme každá jiná. Ja nejsem rodinný typ. Můj otec byl jedináček, ja jsem jedináček a můj syn vyrůstá jako jedináček. A děti nechce. Uz jako malá jsem byla strasne ráda sama doma a pamatuju si na ten neprijemny pocit, kdyz jsem se vracela domu a bylo odemčeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8130
13.8.26 07:37

Boze zeno, to jsi to nemohla pro Son jeste vic zazoomovat?:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8130
13.8.26 07:48
@Centropen píše: Více

Jo na to pozor..takhle jsem se ted na dovolene vytrestal. Chtel jsem pujcit tel. dceri at nas s malym natoci, a aby se ji nezamkl displej, tak jsem v rychlosti zrusil zamykaci obrazovku, jenze s tim se nejak zrusilo uplne cely zabezpeceni vcetne otisku prstu..takze pak pri placeni mi nefungovalo potvrzeni otiskem, heslo jsem samozrejme uz zapomnel…takze volani do banky a pres. vyfoceni dokladu mi odblokovali pristup, ze zahranici je pak diky tomu uz limitovany pristup a bankovni identitu musim oresit pak na pobocce, supr parada:) ale chvile napeti a deti dostaly zmrzku a bylo zas vse zalite sluncem:))
Ps: a vsechny aplikace co.jsem pouzival s otiskem, musim nastavit znovu, pres obnovu hesla a pak novy otisk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8130
13.8.26 08:01
@Anonymní píše: Více

Nejsem sice holka, ale pokud mas pochybnosti, tak bych spis zvazil jestli vubec pokracovat v tom vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8130
13.8.26 08:10

No ono uz u sdileni polohy blika kontrolka… 8o…jsi snad dospela zena, ne pejsek na voditku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24713
13.8.26 08:20
@Andelskej_Satan píše: Více

Tu fotku takhle zmenší emimino. Jinak na ní ty prstýnky vidět jdou. A představte si, že dnes se mnou ten chlap jel znova. A táhl z něj chlast :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8130
13.8.26 08:23
@Centropen píše: Více

Vidim to stejne, jsem parovej, drive ci pozdeji bych se sestehovat chtel, pokud by to klapalo a byl zamilovanej i po opadnuti ruzovych bryli na zacatku…naopak nesestehovani bych bral jako red flag z jeji strany, ze ona si neni jista, nebo ze pro ni nejsem dost to co hleda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
13.8.26 08:27

to je divny, podle tech lakovanych nehtu bych tipoval, ze ten clovek vubec nepije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
13.8.26 08:30
@stock píše: Více

Za sebe bych rekl, ze nic tak extrovniho jsem nevidel. Kdyz to srovnam s tim nasim vyletem na kokorin :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8130
13.8.26 08:31
@marin píše: Více

Tak logicky pokud se dva dospeli do sebe zamiluji a oba chteji byt spolu, tak prijmou i deti toho partnera bez vyhrad. S tim souvisi i to, ze se tak nejak staraji o deti oba. Nebo ty bys chtela nekoho, aby ti rekl, mam te rad ale o sve deti se starej sama, nehnu ani prstem?
Jsem parovej, zastavam nazor je lepsi byt na vse dva, pripadne se podelit, byt rodina. Nelibi se mi sobeckost..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8130
13.8.26 08:40

Na druhou stranu z nekterych svych zazitku z detstvi dekuju bohu, ze jsem jeste na zivu :roll:
Na dnesni deti zas cihaji nastrahy internetu, ruzne deb.ilni challenge, kde leckdy jde taky o zivot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8130
13.8.26 08:43
@Fukitol píše: Více

No a chtel vychillovat zleva nebo zprava? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30574
13.8.26 08:55
@Andelskej_Satan píše: Více

Třeba už nechce s nekym bydlet, zvláště když má děti. Ne vždy to dělá dobrotu, a to soužití je náročné pro všechny strany. Nemusí v tom být sobeckost. Mít třeba dospívající dcery, tak jim to neudělám. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová