Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak žádost o sdílení polohy, to by tedy na mě bylo moc. Já s nikým polohu nesdílím a ani to po nikom nezadam. Nesledovala jsem nikdy ani svoje deti. Pro me by to byl hodně velký vykřičník. A jeste se uráží? Kdoví kvůli čemu se s manželkou rozvedl. Ten té bude sledovat.
@Anonymní píše: Více
Sdílet polohu je red flag jako prase. U všech a je fuk, jestli je to milenec, táta, děda, máma, sestra, snoubenka nebo co vlastně.
Do toho bych nešla.
@jege Dobrý den,
nejen v této diskuzi, ale některé vaše dnešní příspěvky jsem byla nucena smazat. Kroťte se.
Děkuji za pochopení a přeji hezký večer
Diana ![]()
@Rosebery píše: Více
Znam par, kde to tak maji a jsou s tim spokojeni
Kdyz s tim souhlasi oba, tak problem nevidim…ja to teda nemam u nikoho, ale treba u mensich deti to i chapu…a je to vzdy na domluve. Kdyz jeden nechce, tak ho nikdo nemuze nutit.
@MyMelody píše: Více
@admin píše: Více
Jako v čem se mám krotit? Že mi nadávají do blbců, obviňují z hysterie, dalším chlapům tu nadávají do povlu, chlubí se, jak dokáží chlapa utáhnout na své pohlaví, ale když se vůči tomu ohradím, anebo napíšu, že utáhnout chlapa na frndu není žádné velké umění, tak se mé příspěvky nahlašují a mažou? ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Od doby, kdy jsem se cca před dvěma lety vracela večer domů z práce po pekelném náledí, sklouzla jsem půlkou auta do strouhy a když jsem nešťastná volala domů, co se mi stalo, vůbec jsem nebyla schopná chlapovi popsat, kde to vlastně jsem
, pohlížím na funkci sdílení polohy mnohem smířlivěji. ![]()
Ale ani pak jsme si to nenainstalovali, protože kdyby se někdo z nás vymáznul na druhé straně kraje nebo republiky, ten druhý mu stejně nepomůže, takže místo toho mám appku Záchranka.
Poslední dobou používáme sdílení při cestách. Ale tím to končí. Víc nejsem ochotná dělat. Každého věc, ale pro mě to není.
@sirikit píše: Více
V obdobi dospivani me dcery, by mi to mozna dosti pomohlo..nebot mi casto zapominala psat, ze dorazila tam a tam, ac jsem ji o to zadala…a u tech deti to mozna jakysi vyznam ma…pro ten klid…ale nevim tedy, zda to funguje i v pripade vypnuteho telefonu..?
U dospelych ten vyznam uplne nechapu…mozna pokud je nekdo hodne na cestach…ale i tak, pokud nekdo dejme tomu boura, pak to z te polohy asi nebude uplne zjevne…jen vidime, ze z nejakeho duvodu zastavil…appka Zachranka bude v tomto pripade vhodnejsi. Jinak to taky vnimam vicemene jako snahu o kontrolu ve vetsine pripadu, ale jak rikam, pokud s tim jsou oba v pohode, tak proc ne.
Mám pocit, že sdílení polohy je nakonec hrozně kontraproduktivní… Vlastně náhodou jsem zjistila, že muž může vidět polohu našeho 17ti letého syna. Já synovi víceméně důvěřovala(jakože víš, že to dítě kecá, ale v rámci tolerance)… No ale pak jsem měla tendenci, ať se muž koukne, jestli to dite je tam či jinde… Fakt jsem ráda, že moji rodiče tuhle možnost nemeli. Zmizela by spousta zážitků ![]()
@sirikit píše: Více
Kdyz se neco takoveho stane, tak pres whatsapp se da sdileni polohy treba jen na 1 hodinu (i 1 den atd…) a je to opravdu jen pri pouziti te aplikace. Apka záchranka taky dobry
.
@jege píše: Více
muj pubertak by ti na to odpovedel “chill bro” ![]()
@xiaxxx píše: Více
Já mu tu polohu nakonec nějak sestřelila z GPS, ale na té strouze, kolem tma, zima a náledí vůkol, vynervená, jsem měla dost problém se zcentrovat a vymyslet, jak sakra mám zjistit tu polohu, když to běžně vůbec nevyužívám.
Fakt bych v tu chvíli uvítala, kdyby mohl kouknout na sdílení a věděl by přesně.
Ale mně, milence nemajíc, by to nevadilo ani normálně.
![]()
Co z toho, že drahá polovice ví, kde jsem? ![]()
To víme i normálně, protože si říkáme, kam jedem - a obvykle to pak zase zapomeneme, protože oba v rámci výkonu povolání v kuse někde cestujeme.
Příspěvek upraven 12.08.26 v 07:58
@Fukitol píše: Více
Moje vnučka taky. ![]()
Ta tuhle spokojeně povídala, že babička je v chillu, a já nevěděla, jestli být polichocena nebo se urazit.
![]()