Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Vitej
. Ja jezdim metrem, je to rychlejší než autem. A uz me asi neudiví nic
.
@Padlý.anděl píše: Více
To mi ani nevadí, ale dostat tam všechny ty aplikace
@Venetia píše: Více
Hlavně ať tě ani nenapadne zakliknout si v nastavení „usnadnění“.
Já to udělala a pak jsem byla čtvrt hodiny nepříčetná, než jsem zjistila, čím jsem si to způsobila.
![]()
Potřebuju si vždycky telefon personalizovat, pozadíčko, různé vyzváněcí melodie pro různé skupiny nebo konkrétní lidi, na základní obrazovce 8 konkrétních ikon které používám nejčastěji, všechno ostatní podle důležitosti na dalších obrazovkách… a díky „usnadnění“ jsem rázem měla telefon pro retardy s asi třemi funkcemi, přičemž k těm ostatním se v podstatě nedalo dostat.
![]()
O tom jsem uvažovala, nakonec mám A37 s tou větší pamětí.
@sirikit píše: Více
Jo to já taky, ale s tím problém nemám
Jako první tam potřebuji dostat banky, karty, Facebook atd
A štěstí mám všude wifi, tam mi pojede i starý telefon a nějak to dám snad dohromady
Dříve, než začneš přenášet data si ověř, že znáš všechna hesla k především peněžním aplikacím ale třeba i k datové schránce.
U starého mobilu totiž používáš asi biometrické ověření, jenže po stažení aplikací do nového telefonu to na začátku chce přihlášení heslem. Pokud je neznáš je dobré si je osvěžit, nebo třeba změnit ještě ve starém telefonu, na který jsi zvyklá
Mělo by to jít jednoduše přes funkci. Když ty telefony máš u sebe, tak to zvládnou ale bacha viz můj příspěvek výše.
Hledej Samsung smart switch funkci.
Když dáš nastavení hledej smart switch…viz foto je tam přenos dat do nového zařízení.
Příspěvek upraven 11.08.26 v 11:32
@Centropen píše: Více
No to sama nevim vsechna hesla
Do datovky chodím přes id… To bude asi dalsi orisek
Uz jsem se zasekla hned na air bance, kde to chtelo overit ksicht a neprošla jsem ![]()
@Centropen píše: Více
To jsem udělala, ale do těch bank stejně musíš udělat přístup znova
Jo to jo, ty peněžní apky a vše kde je potřeba ověřit identitu jsou komplikovanější. Jenže tady pomoc as8 končí ![]()
@Arturie píše: Více
Moc hezke
Ale taky jsem z prace uz zvykla na ledacos…
Jednou nam tam prisel chlap v indianskem oblecku, nebo spis v obleku, jaky nosi krovaci, akorat ze z urciteho uhlu mel videt vsechno
A pravidelne nam tam jezdi pani s natackama na hlave, ze pry rano nestiha a upravuje se cestou v aute ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Jo, kolikrát si po takové „dovolené“ říkáme, že bychom potřebovali dovolenou po dovolené. ![]()
Já na ně také kašlu, nikdy a nikde jsem se za něj nestyděl, ale švagrová má furt pocit, že by mu to mohlo vadit a proto se snaží moc neexhibovat. ![]()