Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Ja poznala profika, ktery je docela talent, balit nedostupne zeny byl jeho konicek, kdyz zjistil, ze jen tak nezaskoruje, sel na to pres vytrvalost a kamaradstvi, snazil se priblizit do meho soukromi a ukazoval, ze ma stejny pohled na svet, nabizel pomoc s problemy, kterymi jsem tehdy prochazela, chtel byt pro mne porozumenim, myslim, ze ho to hodne bavilo, on to mel jako sport.
Poznala jsem taky jednu zenu, ktera je profesionalni balicka, oc jde, mi doslo dle toho, ze se specializovala vyslovene na zenate a zadane muze, myslim, ze trpela samotou a timhle se bavila a tlumila si tak nejaky komplex a dokazovala, ze je lepsi samice, jak ta, od ktere chlapa pretahla do sve postele a mela slusnou uspesnost.
Příspěvek upraven 10.08.26 v 15:39
@MyMelody píše: Více
to jo, ušetří milion času a já miluju i prezentace z Gemini Notebooku
těm jsem úplně propadla ![]()
@Fukitol píše: Více
Ono je to fajn, ked ta to odkaze na veci, ktore vies nejako overit. A nevyplytvas na to privela casu.
Jo jsou taci lovci a lovkyne
Casto na to jdou skrz porozumeni…
A takove zeny taky znam, co chteji proste jen „vyhrat“, bude to asi nejakym narusenym egem a poranenim, ze si potrebuji neco dokazat. Tohle ja absolutne postradam. Aneb nejvetsi vitez je ten, kdo vubec nepotrebuje souperit…ono je to pruhledne, ale je fakt, ze hodne muzu na to slysi, kdyz to s nimi zena umi, kdyz jim umi zvednout ego…na zeny zase funguje to porozumeni…to je taky dosti pruhledne…ja mam rada autenticitu…a ta se vzdy pozna dle toho, ze neni vubec dokonala…a dotycny treba hodinu telefonuje s kamaradem, nebo jde kilometr pred tebou
To by nikdo, kdo chce druheho nekam dostat, neudelal. Herec byl Andy..velmi dobry herec, to musim uznat.
Suhlasim, len nemozem suhlasit s poslednymi 3 riadkami, ale to by sme pravdepodobne sklzli do diskusie o Helmutoch a tomu by som sa rada vyhla. ![]()
Ano, to je pravda…u nej se proste neshodneme…
Za sebe rikam, ze si proste hodne veci neuvedomuje a je trochu martan a flegmo…
A myslim, ze potrebuje pevnou ruku…a jasne mu rikat, co chci, co potrebuji. Mozna ze je taky trochu autista
Kazdopadne je to sveraz a to neni nikdy jednoduche.
No jo, ale když prudíš moc, tak to se zas s tebou rozchází. Ale taky už se nechci o Helmutech bavit.
@Arturie píše: Více
To myslim nebylo kvuli tomu…to uz by to udelal davno v minulosti a ani by se nevracel…myslim, ze chtel mit jen klid na urovnavani doma…a dve soucasne prudici, uz bylo nad jeho sily.
Muehehe, mám čerstvou historku z natáčení zcela bez AI, zato s živými řemeslníky.
![]()
Chlap nějak moc namotal strunu do strunovky a něco se podělalo, takže při použití struna zajela do hloubi té otočné hlavice a nešlo to uvolnit ani nijak rozšroubovat.
I dostala jsem v rámci své dnešní cesty do civilizace za úkol navštívit pobočku Mountfielďáckého servisu a dát to opravit.
Cajk, v servisu to ode mě přebral takový rybízek a aniž by se i jenom pokusil sepsat nějakou zakázku, zalezl se strunovkou vedle do dílny a začal nad tím laborovat.
Po chvíli se k němu přidal druhý rybíz, dumali nad tím oba, ja si teda hačnula v tom vstupním kanclíku, nijak jsem nespěchala, tak že chvíli počkám a uvidím, k čemu dojdou.
A mimo obraz slyším z té dílny, jak na kluky nastoupil zřejmě šéf servisu a začal jim dávat šílenou sodu kvůli dílenským listům, které nevypisují, nebo vypisují nedostatečně. Že někam místo nabroušení nože napsali do dílů 3 nové nože, někam napsali náhradní dily špatně a práci si nepíšou vůbec nikam.
![]()
Projev zakončil tím, že se evidentně trápí vzájemně a položil řečnickou otázku, že tedy asi půjdou oba, že?
![]()
Chlapci se podivili, kam jako..
, pan vedoucí zhluboka vydechl a rozhostilo se ticho.
Po chvíli za mnou přišli oba chlapci se spravenou strunovkou, já nadšeně: "Jéé, vy jste to dokázali?
Jste strašně šikovní!
".
Chlapeček zašeptal, že to pan vedoucí..
, já, že výborně, jakkoli slyším, že to s ním zřejmě nemají lehké, a jak že se jim tedy odvděčím? ![]()
A kluk: To je asi dobrý…
![]()
Já: Jako fakt?
Tak moc děkuju!
A jako…, fakt nic nechcete?? ![]()
A pracovník frustrovaně: Radši ne. Bysme to zas museli složitě vypisovat…
![]()
Tak ok, hezky jsem poděkovala, sbalila strunovku a jela dom.
Ovšem obávám se, že až pan vedoucí zjistí, že po tom jeho výchovném projevu dílenský list na opravu, kterou provedl on osobně, zas už chybí, bude to poslední kapka, a s těmi milými chlapci se příště v tom servisu už asi neuvidíme.
To je tak, když si firmy nabírají lidi, kteří, podle všeho, vůbec neumějí psát. ![]()
@sirikit rybíz s rybízem
![]()
To plně vidím moje dcka za pár let: co se vocasit s nějakým zbytečným papírem ![]()
Já třeba tohle na malďoších miluju. Jak nejsou svázaní ničím.
Prostě nesnáším vypisování lejster, tak to dělat nebudu, i kdyby mě vyhodili. ![]()
To je aspoň nadhled. ![]()
@Rosebery píše: Více
Já to teda neobdivuju a soucítila jsem spíš s tím vedoucím, ony ty papíry podle mě zase tak zbytečné nejsou.
Ale chlapečkové vypadali, že mezi dvěma zly „další poj.eb od šéfa“ nebo „vypsat ten blbej zakázkovej list“ jim přijde rozhodně lepší první možnost, a abych jim dávala kilo za práci, kterou neudělali a navíc jsou natolik líní, že je jejich zaměstnavatel zjevně platí za nic, takovej filantrop zase nejsem. ![]()
@sirikit píše: Více
Přesně…taky bych soucítila. s tim šéfem…Woe dělat to nechci, tak nebudu…jen tohle neni pokojík a šéf máma, která ty fusky nakonec do koše na špinavé prádlo donese, když se mazánkovi nechce…
@jege píše: Více
Když už pro vás prodluzovali molo, tak vyhradit 1 slunečník asi pro ně problém není. Pak už ti teda dali ten vip. Někde uz ručníky nelze na lehatka dávat a nekompromisně je sbírají, když tam nikdo není.
@marin píše: VíceOhledne lehatek, chapu, ze v pripadu jak Jege, lehatko pro nemocne dite potrebuji.
Ale ja bych se na lehatko vybodla, chci plaze, kde je co nejmin turistu, ne masovky. Naslapala jsem si v horku radeji stovku metru od lidi, jinak bych si more nevychutnala.
Ale kdyz jsem neznala mistni pomery, dotrmacela jsem se na opusteny konec plaze, ktery byl vyhlasenym zhromazdistem pro uchyly vseho druhu a ja v soku, az pak me domaci informovali, ze tam at proboha nechodim. ![]()
A
jeden ukaz jsem zaznamenala, ve 35°C slapeme pul hodiny na opustene misto a za chvili se smerem k nam terigaji turisti a prestoze maji jinde spoustu volneho mista, neeee, oni si porozkladaji kramy vedle nas. Proc?? ![]()
Příspěvek upraven 10.08.26 v 18:38
@Mkmkz píše: Více
AI je výhoda v době studia.
má to dobre nápady. Nebo to píše dobře uhlazene dopisy, třeba ségra učí na gymplu a potřebovala něco napsat rodičům a zafungovalo to bezvadně. Hned druhy den byl pozadovany vysledek. Já potřebovala napsat hodnocení kolegu, tak jsem tam zadala body a pak uz jen vybrala, co se mně hodí. A výsledek byl skvělý. ![]()