Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Ale, že zvládnou resekovat játra bez velkého poškození žraloka?
Njn, je to inteligentní tvor.Kam se hrabe paryba.
Orka? Ta má lidí v 💪
Zato bělouš, nechci potkat ![]()
@zmrzlik píše: Více
Jenom sdílím poznatek, který jsem před lety nabyl. ![]()
Předtím jsem si je představoval daleko větší.
![]()
„Nelezte na rašeliniště!“
„Já vím, mohl bych se tam i utopit…“
„To je celkem jedno, ale mohli byste tam zašlápnout rosnatku!“
![]()
@jege píše: Více
Tak skoro.
To děcka nám tak říkají. A to ještě nejsem ani u pajský.
Když mě se líbí, hledá se děda.
No jste skoro bratři ![]()
@Centropen píše: Více
Ano, už se to děje! Na Západě normálně běžně, ale u nás to už také začíná. Sice ještě ne jako přímé platby za reklamu, ale můžeš si na to sjednat firmu, která Ti upraví stránky a nakrmí AI daty tak, aby Tě doporučovala sama od sebe. ![]()
@Mkmkz píše: Více
v praci bezpocet veci, to ani nebudu psat. Ale i soukrome mi to otevrelo dvere skoro ke vsemu.
Treba ted muj vikend na chate. Mame ji u jezera a pani chtela udelat urcite upravy na brehu. Zavolala do firmy, kde ji rekli, ze ted jsou dovolene, maji malo lidi a nejdriv tak za tri tydny. Takze Fuki naladoval fotku brehu do AI, dal zadani na konecny vysledek a zacal zjistovat, jak to odbagrovat svepomoci, kdyz o tom nic nevim. Po varovani, ze to radsi nechat profesionalum, jsem se dozvedel, jak to udelat, s cim zacit, jak velky bagr na to budu potrebovat, kam ho umistit bezpecne, abych se s tim neprevratil, atd. Naslo mi to nejblizsi pujcovnu malych bagru, gpt tam napsal email se specifikaci, ze chci male padove rypadlo Hitachi a presny typ, ze to chci vyzvednout v patek odpoledne a vratit v nedeli vecer a za chvili uz mi volal chlap z te pujcovny domluvit detaily. Moje auto utahne 3t prives, tak nebyl problem. AI mi i dodalo instruktazni video z youtube na tenhle typ, tak jsem uz ve ctvrtek vecer cumel, jak to ovladat. V patek po praci jsem to vyzvedl, chlapek mi vysvetlil, co ktera packa dela, a pak kam to mam v nedeli vecer dat, az to budu vracet. Tak jsem optimisticky dorazil na chatu, a kdyz jsem mel to rypadlo sundat z privesu, doslo mi, ze jsem zapomel, jak mi to ten chlap vysvetloval. Tak znovu AI, jak tu vec mam dat dolu
Pak jsem s tim chvilku trenoval pohyby pred chatou, samozrejme k velkemu pobaveni syna a zeny. Pak uz jsem mel dost sebevedomi s tim sjet k jezeru a pustit se do toho. Slo mi to o dost pomaleji, nez profikum, ale dal jsem to bez nejakych karambolu. Pak to hodit zpet na prives a hotovo. Takze jsem samouk bagrista s pomoci AI
a i kdyz jsem o tom nic nevedel, nemohl jsem vedet, jestli nejake pokyny nejsou AI halucinace, zdalo se mi to ok to tak provest i v realu a dopadlo to dobre.
@jege píše: Více
No proto
Pusť si Černí Andělé, to Ti stačí. ![]()
@Centropen píše: Více
Je tu i ono B). To pozadí.
AI funguje nejen kombinačně, ale taky výrazně statisticky.
Pokud se učí na velkém množství hloupých odpovědí od hloupých lidí, jaká pak bude asi její průměrná inteligence - tedy kvalita odpovědí?…Proto se jí vybírají a předkládají určité datové baliky. Ale to má nějakou cenu. ![]()
Příspěvek upraven 10.08.26 v 12:59