Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6058
10.8.26 12:36
@M_Vladim píše: Více

Ale, že zvládnou resekovat játra bez velkého poškození žraloka? :think: :palec: Njn, je to inteligentní tvor.Kam se hrabe paryba. :D Orka? Ta má lidí v 💪 :D Zato bělouš, nechci potkat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39353
10.8.26 12:38
@zmrzlik píše: Více

Jenom sdílím poznatek, který jsem před lety nabyl. :mavam:
Předtím jsem si je představoval daleko větší. :P :P :P
„Nelezte na rašeliniště!“
„Já vím, mohl bych se tam i utopit…“
„To je celkem jedno, ale mohli byste tam zašlápnout rosnatku!“
8o :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39353
10.8.26 12:40

Ne, paryba končí… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6058
10.8.26 12:41
@jege píše: Více

Tak skoro. :mrgreen: To děcka nám tak říkají. A to ještě nejsem ani u pajský. :mrgreen: Když mě se líbí, hledá se děda. :* No jste skoro bratři :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6058
10.8.26 12:42

Ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39499
10.8.26 12:43
@Centropen píše: Více

Ano, už se to děje! Na Západě normálně běžně, ale u nás to už také začíná. Sice ještě ne jako přímé platby za reklamu, ale můžeš si na to sjednat firmu, která Ti upraví stránky a nakrmí AI daty tak, aby Tě doporučovala sama od sebe. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6058
10.8.26 12:45
:mrgreen: Tak se dívej kam šlapeš, Šlapetko. :mrgreen: :P Jo, tam je to jen pro otrlého :P :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5187
10.8.26 12:46
@Mkmkz píše: Více

v praci bezpocet veci, to ani nebudu psat. Ale i soukrome mi to otevrelo dvere skoro ke vsemu.
Treba ted muj vikend na chate. Mame ji u jezera a pani chtela udelat urcite upravy na brehu. Zavolala do firmy, kde ji rekli, ze ted jsou dovolene, maji malo lidi a nejdriv tak za tri tydny. Takze Fuki naladoval fotku brehu do AI, dal zadani na konecny vysledek a zacal zjistovat, jak to odbagrovat svepomoci, kdyz o tom nic nevim. Po varovani, ze to radsi nechat profesionalum, jsem se dozvedel, jak to udelat, s cim zacit, jak velky bagr na to budu potrebovat, kam ho umistit bezpecne, abych se s tim neprevratil, atd. Naslo mi to nejblizsi pujcovnu malych bagru, gpt tam napsal email se specifikaci, ze chci male padove rypadlo Hitachi a presny typ, ze to chci vyzvednout v patek odpoledne a vratit v nedeli vecer a za chvili uz mi volal chlap z te pujcovny domluvit detaily. Moje auto utahne 3t prives, tak nebyl problem. AI mi i dodalo instruktazni video z youtube na tenhle typ, tak jsem uz ve ctvrtek vecer cumel, jak to ovladat. V patek po praci jsem to vyzvedl, chlapek mi vysvetlil, co ktera packa dela, a pak kam to mam v nedeli vecer dat, az to budu vracet. Tak jsem optimisticky dorazil na chatu, a kdyz jsem mel to rypadlo sundat z privesu, doslo mi, ze jsem zapomel, jak mi to ten chlap vysvetloval. Tak znovu AI, jak tu vec mam dat dolu :lol: Pak jsem s tim chvilku trenoval pohyby pred chatou, samozrejme k velkemu pobaveni syna a zeny. Pak uz jsem mel dost sebevedomi s tim sjet k jezeru a pustit se do toho. Slo mi to o dost pomaleji, nez profikum, ale dal jsem to bez nejakych karambolu. Pak to hodit zpet na prives a hotovo. Takze jsem samouk bagrista s pomoci AI :mrgreen: a i kdyz jsem o tom nic nevedel, nemohl jsem vedet, jestli nejake pokyny nejsou AI halucinace, zdalo se mi to ok to tak provest i v realu a dopadlo to dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39499
10.8.26 12:46

Akorát já nevypadám jak Rumburak! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6058
10.8.26 12:47

No břichem hore, bez jater konči každej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39499
10.8.26 12:48

Ano, a dožičit si piňu a sex! :palec: :potlesk:

Myslím koktejly! :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6058
10.8.26 12:48

Tak se snaž :P :cert: Mimochodem, to byl Rumcajs :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39499
10.8.26 12:49

Anebo mám malej, ale snažím se! ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6058
10.8.26 12:50

No proto :cert: 8) Pusť si Černí Andělé, to Ti stačí. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39353
10.8.26 12:50
@Centropen píše: Více

Je tu i ono B). To pozadí.
AI funguje nejen kombinačně, ale taky výrazně statisticky.
Pokud se učí na velkém množství hloupých odpovědí od hloupých lidí, jaká pak bude asi její průměrná inteligence - tedy kvalita odpovědí?…Proto se jí vybírají a předkládají určité datové baliky. Ale to má nějakou cenu. 8)

Příspěvek upraven 10.08.26 v 12:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová