Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Vadí to někomu? Občas méně je více, než si tu číst nějaký 💩
@Arturie píše: Více
Tak ono všechno zajímavé je často i dost osobní a to může, a často i je, použito proti jeho autorovi, a to jak zvenčí, tak i v jiných diskuzích. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Jj, nejlepší je diskuze, kde se nic nepíše
@Venetia píše: Více
na takove vydrzim koukat cely vecer. To se neomrzi ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Zrovna včera jsem si na tebe vzpomněla. Moje dospělá dcera mi naprosto vážně a nekompromisně řekla, že AI používají jen blbci.
Trochu jsem se zastyděla, a vlastně ji i chápu. Je to nástroj k degeneraci myšlení. Dnes, více než kdy jindy mám pocit, že lidi se chovají jako by snědli šalamounovo ho.vno a přitom jen vymačkávaji AI.
A já osobně jsem třeba vyloženě alergická na spojení „AI si myslí“
AI si nemyslí nic, je to jen robot s hromadou nástrojů. Zrovna teď nám plánuje celý itinerář na dovolenou, včetně zastávek a ubytování.
nad tim jsem se o vikendu zamyslel a zjistil, ze bez AI uz bych vubec nezvladal v praci stihat to, co ted. Proste by to casove neslo.
A ty moznosti pouzit AI pri uceni se novych veci nebo dovednosti jsou ted naprosto paradni v porovnani s dobou pred 20 lety.
Dovolím si malou propagaci:
https://www.emimino.cz/…lapy-569351/?…
![]()
@Fukitol píše: Více
Njn, jenom jí uč, jak to děláš a za chvilku se obejde i bez Tebe a budeš si „užívat“ předčasný důchod. ![]()
„Jako bych si vykopala vlastní hrob,“ říká žena, která přišla kvůli AI o práci
@Fukitol píše: Více
Spíš to vidím jako dvousečnou záležitost. Ne každý je tak uvědomělý jako ty. A pokud lidé s řekněme průměrným až nižším IQ tento nástroj používají a přiznejme si, ze asi ne vždy tak, jak by měli, nebo mohli, může to být fakt problém.
Ono je to asi jako u jiných věcí. Dobrý sluha, špatný pán.
A když se učíš něco nového, jak víš, že se to učíš správně?
Ale ano, taky.ji používám. Negeneruju teda obrázky, to jsem dostala kartáč kvůli vodě, ale na nějaké textové dotazy ano.
@jege píše: Více
tak tohle je zrovna pripad prace, ktera sla nahradit velmi jednoduse uz nekolik let zpet. Nektere veci proste zmizi. Prumerni “tvurci obsahu” se uz neuzivi a musi se presunout jinam.