Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
41104
22.7.26 17:08
@MyMelody píše: Více

To já také ne! Mravnost nade vše! :cert: 8)

Sice mě žádná v reálu nechce, ale hlavní je dobře vypadat. Tady se toho stejně nakecá… :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
22.7.26 17:09
@Adull píše: Více

Jak můžete vědět, jak se s ním k sobě chováme, že to tady prezentujete jako pravdu? Nevidíš, jak je to směšné?

Příspěvek upraven 22.07.26 v 17:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
22.7.26 17:10
@marin píše: Více

Jenže ono je to tak většinou, že někdo je v tom zaháčkovaný víc než ten druhý. :zed: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zmrzlik
22.7.26 17:10
@jege píše: Více

Hm, nechceš mu dohodit švagrovou a zbytek familie? :jazyk: :P On už se tam nějakej ten Dr najde :D

• Citovat
  • Upravit
10627
22.7.26 17:11
@Velryba černá píše: Více

Vyplývát o z toho, že na doplňující otázky odpovídáš děsně dotčeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
22.7.26 17:12

Takže pokud vy nerozumíte mně, je úplně jisté že já rozumím vám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18588
22.7.26 17:12

Ano, Helmut je zadany, proto je uplne mimo, ho porovnavat s muzem, ktery je nezadany a ktery mel zrejme i uplne jine financni moznosti, dle toho, co pises. To je jako srovnavat cloveka bez nohou, s maratonovym bezcem a divit se neustale, ze ten tomu maratonci nejak nestaci :nevim: :think: Snad neni nutne tohle porad dokola vysvetlovat. Ja vim, jak to Helmut ma a vim, jake ma moznosti. Udivuje to tady porad jen tebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
22.7.26 17:13

@Velryba černá Možná se mylím, ale mi uz vic krat napadlo, ze tím, co jsi zažila v dětství, jsi v obranné pozici a i příspěvky, které nechtěli ublizit, bereš prexponovane. Ja mam pocit, ze většina chtěla proste jen poradit, ne zranit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
@Luxusnixicht píše: Více

Hele, a nechceš to vyzkoušet, jestli je to léky anebo Tebou? Já také beru léky, ale mohu je zkusit na čas vysadit, a vyzkoušíme jak to půjde s léky a jak bez nich. Co Ty na to? ;)

S Viagrou a bez Viagry! :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458

A pokud mi tak strašně nerozumíte, jak můžeš vědět, že jsem dotčená? To je vyloženě protimluv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1705
22.7.26 17:14
@Luxusnixicht píše: Více

Presne, problem nebyla dálka, ale ze ti lhal, ze je zadaný a mel svůj život. Porad dokola píses, ze problem vašeho vztahu byla dálka, no za mne je to nesmysl.

A financni moznosti, ty jsou samozřejmě u každého rozdílné, ale vsak nemusí letecky, no do kelu pokud vydělávající, dospělý chlap nemá na benzin, vlak, bus, aby nemusel cekat na proplacenou služebku 2 krat rocne, je neco špatně s nim, ale není to dálka, co je špatně.
Do kdy si budes nalhávat růžové voloviny, do te doby se v tom budes plácat, sak klidně i celej život, tvůj život, ale když napíšeš po 150 krat nesmysl, ze problem byla dálka, tak ti jen 150 krat odpovím, ze dálka je nesmysl, protože jine věci jsou zasadni pro vztah, ne dálka.

Příspěvek upraven 22.07.26 v 18:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458
22.7.26 17:15

Mně to obecně nevadí, vadí mi, když se mi někdo snaží tlačit do hlavy stále totéž dokola, ačkoli mu průběžně říkám, že o tom vím. Ono to stačí jednou. Chápeš? :)
A dodatek, na čem se teď točíme, jak mi chtěl kdo poradit a pomoci tím, že mi zde dokola sděloval, jak jsem na něj zlá, jak ho cíleně zkouším, co chudák vydrží, teď totéž, chci ho do něčeho dotlačit. To nejsou rady.

Příspěvek upraven 22.07.26 v 17:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10627
22.7.26 17:16
@Velryba černá píše: Více

Píšeš dost zcestně…ja ti píšu jak tu působíš na mě svými příspěvky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41104
22.7.26 17:16
@zmrzlik píše: Více

Nějaký ten Drvostěp, který mu usekne i ten zbytek? ;) :mrgreen:

Ale jo, švagrovou klidně, když mi pak pošle videozáznam. ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2458