Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Můžeš se nějak víc rozepsat? Pokud chceš.
Nebo do SZ.
@Velryba černá píše: Více
Tak ja nevim, je to bezna vec, nic co bych nejak resila nebo se tim zabejvala. Vsechny zensky to musej snaset.
@Monicka39 píše: Více
Když to snášíš dobře, pochopitelně se tím nezabýváš, chápu.
To ze nerozumi zenske menstruaci Satan asi pochopim, ale ze tomu nerozumi zena me lehce sokuje:)
@Monicka39 píše: Více
Ty jsi fakt Lorre viď?
Protože ženská vi, že ne každá to má stejně…některá je v pohodě a jiná bolestí leze po zdi… ![]()
@Centropen píše: Více
Ja jsem si původně ženatého milence vzala. Ale bylo to v takovym tom veku, ze jsem chtěla dítě, tak jsem se rozvedla s tim, ktery ho nechtel. Po 40 uz bych do toho nesla. Byli jsme spolu 13 let, ale stastnych tak 3, a to jsem jeste přivírala oči.
Vyzkoušej Ataralgin. Jinak je dobrej Metamizol, je na předpis. A kdy jedete? ![]()
@Adull píše: Více
Nemusi to mit stejne, ale uz to ma v urcitym veku nejak poreseny, ne? Vi, co zabira, pomaha. Ja mam zase blbou ovulaci, ale nenapadlo by me se nad tim s nadsazkou hroutit. Proste to beru jak to je.
@Andelskej_Satan píše: Více
Proc bych se mela odhalovat? Protoze se nehroutim z kazdy blbosti? ![]()
Vy, co nejezdíte MHD, nevíte o co přicházíte, teď slečna v tramvaji měla na kotníku kérku
„čím jsem starší, tím víc chápu Kurta“.
Takový moudra tam potkáte.
@Padlý.anděl píše: Více
Njn, na rozdíl od žen, my myslíme i na partnerku aneb nemyslíme ptákem, jako Vy frndou!
![]()