Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Netuším. Chceš prohlídku? ![]()
Ale vážně - třeba horko, nebo léto, nebo něco v jídlu. Nebo stres. ![]()
Nebo… ![]()
Pořád lepší, než měsíc a půl nic… ![]()
Příspěvek upraven 28.07.26 v 10:01
@M_Vladim píše: Více
Nebo
to určitě není. Kristova noho, má být vedro jako hovado. ![]()
Musíš mě utěšit. ![]()
@Padlý.anděl píše: Více
Milenec… a ty to nevíš? ![]()
To je snad základní vyšetření při každé návštěvě.
![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Včera mi ještě v noci volal… Mám slíbeno, že se dnes uvidíme.
Od chvíle, co jsme se začali sbližovat si zkrátil o jeden den práci, aby mohl trávit čas se mnou.
V podstatě mi včera potvrdil, to, co jsem si myslela. Stáhnul se kvůli probíhajícímu rozvodu u mě. Protože si myslel, že se ještě dáme s manželem dohromady, když zmizí ze scény. Protože jsem pitomá:zed:, nesundala svatební fotku ze zdi, když u mě přespával. Nabyl dojmu, že tam vypadáme šťastně a on je překážka k( žili spolu šťastně až do smrti)
A nechce být s mým rozvodem spojován. Což úplně chápu.
Ale až se manžel odstěhuje, chce se mnou být každý víkend
…Tak uvidíme, jak dopadne realita.
@Padlý.anděl a on to s manželkou taky nějak řeší nebo zůstane ženatej?
Tak to u nás je i ta živočišnost. A intimně je nejlepší chlap, jakého jsem kdy měla. Umí to se mnou rozehrát neskutečně. Říkala jsem mu, že si mě v mládí naprogramoval na svůj způsob doteků. Je fakt jedinečný.
Ale můj nej zážitek s ním, je spíš romantického rázu.
Vím, ale je tu „par ale“
. Není to myšleno z mé strany jako rada, ale možná se na něčem shodneme
. Chcete oba vztah napravit, nebo si jen navzájem ubližujete? Mate prostor pro respekt a upřímnost, nebo tomu dominuje bolest a vina? Co Vas drží pohromade/asi drželo? Máte se rádi, nebo je to závislost, nebo strach z odchodu? Člověk nemůže používat zranění toho druhého jako zbraň. Člověk musí vzít odpovědnost za to co dela/říká, ale pokud si ti dva opakovaně vzájemně ubližuji tak hrozí, že bolest bude větší než radost/blízkost, kterou hledají. Mimomanzelsky vztah může fungovat, ale pokud člověk dokáže vyresit/shodnout se na těch „ale“. Pokud ne, tak řešení je jasné.
@Padlý.anděl píše: Více
Tak to má být! Vyšetřit, pochválit! Opakovaně! I kdyby na chleba nebylo.
![]()