Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše: Více
To srovnání s jídlem je zajímavý. Je fakt, že já ani na dovolených all inclusive nepřiberu. Užívám si zeleninové saláty, mořské plody, trochu ujíždím i na drincích, to je pravda. Ale mam tu záklopku. Tohle je potřeba aplikovat i v mileneckych vztazích. I když existují výjimky, kdy manželství jsou oboustranne vyhořela, tak proč se trápit. Ale musí to byt vzájemné, Musí i ten chlap mít koule to risknout.
@Velryba černá píše: Více
Jo, chápu. Ta “věc” byla trochu nadsázka, jasně že v tom nějaký city jsou. Ake člověk musí znát svy hranice.
To je právě ono. Komplikace nehrozí, protože si najde čas, jen když má čas a dobrou náladu.
hlavně po něm moc nechtit.
@marin píše: Více
Kdybys dočetla, věděla bys, že moje úvaha stojí na něčem jiném.
@Arturie píše: Více
Ano, a je to oboustranne, je to „princip“ milenectví ![]()
Fakt jsem si vědoma, že ho miluji, ale není v tom taková ta živočišnost. Pokud bych měla vypíchnout okamžik, kdy se to stalo, tak se jednalo o spoustu něhy, která neměla s tělesnými prožitky absolutně nic společného. Pak jsem si to odmítala poměrně dlouho připustit, abych nakonec kapitulovala. ![]()
@Velryba černá píše: VíceČetla jsem tvoji úvahu. Něco jiného je mít toho člověka doma, to po nejake dobe prestane bavit. Ale jinde to nekteří berou jako výzvu to strefovani, vytváří to takové „napeti“, které někdo má rád, ale jen když je v pohodě. Je to taková hra.
Tak na to pozor,
treba čistý kapsaicin nehojí rány ani nemoci, používá se v lécích k úlevě od bolesti nervů, zvýšení krevního oběhu… Ale nesmí se používat na otevřené rány. Bolest by se stala nesnesitelnou.
I to už se párkrát stalo (míním stále otevřené rány).
Oboustranne vyhorelá? Tak si to přiznat, jít od toho a fantazii se meze nekladou. Udržovat vyhorele manželství kvůli dětem je " klise".
Děti nejsou tupci a mnohdy reknou, že to rodiče měli rozetnout už dávno.
Abych to ještě doplnila, otevřená rána je samozřejmě stále bolavá a zranitelná, ovšem pokud ji někomu opakovaně „matláš o ksicht“, může se snadno stát, že ti do ní hrábne. Věřím, že ty pochopíš, o čem píšu. ![]()
Ja bych to asi definoval jako sparing partner při tenisu, nebo jiné hře. ![]()
Zabava ve dvou, někdy i dřina. A pak jdou oba na pivo. Super! ![]()
Jeho obrázek si ale doma na zeď nepřitlučete.