Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Padlý.anděl píše: Více
Helmuti virus? Jakto? ![]()
Ten muj je porad stejnej blb
Tak nic noveho ![]()
@Adull píše: Více
Ano, Lou Fanánka Hagena. Ja myslela, ze je znaj vsichni. Ted si kamarad otevřel i bar a v logu ma samozřejmě pověstný kosočtverec s trema čárkami.
@Luxusnixicht píše: Více
Jj. Stačí mu si se mnou jen psát. Teda včera mi asi hodinu a půl volal…Je na chalupě a všichni sousedi jsou tam taky, tak má strach, aby nás někdo spolu neviděl.
Ale jinak chce být se mnou až do důchodu
. Se z něj picnu…A to mě dřív běžel alespoň políbit… Teď nic.
Jsi na něj naštvaná?
Hněv je dobrej…Ten pomáhá vidět věci bez hormonální mlhy.
@Padlý.anděl píše: Více…zrejme letos nikde nejsou kytky, asi mraz je zkosil macetou…
Nastvana ani ne…spis otravena…vcera za cely den nenapsal ani carku…z cehoz jsem vydedukovala, ze jsem mu bud uplne u zadku, nebo je to tezkej podpantoflak…
Ani jedno neni zrovna moc sexy…dnes v poledne psal, ze mel vcera akcni den a pak vecer chudak malej hned odpadnul
No tak dnes mam akcni den ja a zpravy se nedocka
Jinak predtim psal uz moc pekne, docela se nahodil a patek, sobota byly v touzebnem tonu…ale timhle to zase uplne zabil…
Kopyto fakt.
To byla Maruska Rottrová…do politiky, bych prosim, nezabrusoval.
Jo no…oni by toho chteli
A pak skutek utek… ![]()
Já myslím, že to už nikdy nebude jako dřív…On ti jasně dokázal, kdo půjde z kola ven, když se něco potento… Už máš velké pochybnosti.
No to doslova a to jsme byli kousek od sebe…Jsem zvědavá, co bude až mu skončí dovolená. A to jsem si pitomá vzala kvůli němu volno, protože mi před měsícem říkal, že bude sám. Prdlajs.
Tady je celkem dulezite zjistit, zda jde do duchodu treba uz ted na podzim nebo az za dvacet let ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Já vím. ![]()
Ale za rok možná opět pokvetou.