Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
881
26.7.26 14:18
@marin píše: Více

Teď jsem cvičně zadala na TripAdvisor dotaz „best clubs in Prague“, a co myslíš?. Duplex je až na prvním místě. Prostě must see :lol:

https://www.tripadvisor.com/…Bohemia.html

Ten TripAdvisor byla první věc, co mě napadla. Zřejmě i je :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30280
26.7.26 14:45
@Virgin_Mojito píše: Více

I pro rozlučky se svobodou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7487
26.7.26 15:17

Ja mam normalni ikonu dve tvare…to ty jsi posahana:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5228
26.7.26 17:33
@Andelskej_Satan píše: Více

me gayove nijak nevadi… pokud mi je netlaci do pracovnich cilu a bonusovych slozek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
26.7.26 17:54
@Fukitol píše: Více

Já jsem strašně LGBT friendly :D
Dvakrát jsem se snažila sbalit gaye (ale nevěděla jsem, že nejsou na ženy) a jednou mě chtěla sbalit lesba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24485
26.7.26 19:11

Na Kanárech v pohode, a mas to u s bonusem. Tyden live, pak korespondencne neco jako Helmuti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
26.7.26 19:24
@Arturie píše: Více

Cože??? :mrgreen: :lol:
Jako já kdybych se dnes chtěla učit španělsky, už na to použiju jedině chat GPT :lol:
Ten mi dá plán, roadmap, zhodnotí výstupy :P

Teď už jsem úplně v módu hlasového vstupu a výstupu, ani nemusím se hnout z gauče :palec:
Zaplatila jsem si nějakou mini verzi za 200 Kč a trénujeme spolu konverzaci.
Navíc jsem psala hlavně o lektorech španělštiny do škol, sobě bych dokázala poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24485
26.7.26 19:52

@Virgin_Mojito
Jsem stará skola. Krasnyho Španela s bonusem. Letim tam ted na Mikuláše.
Edit: u me jde asi o tu motivaci se učit. On mi ted píše uz jen španělsky, ale hodim to vzdycky do překladače. Učil mě dny v týdnu, a pamatuju si uz jen sabado. a domingo. Strašně se smál, jak to blbě vyslovuju. Anglicky umím plynule. Jenže to jsem do ty hlavy narvala do 30, no. Ted už mi to tolik nejde :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77307
27.7.26 07:17
@Arturie píše: Více

Son psala, že ani po šesti nebo nevím kolika letech komunikace s Helmutem stejně německy nijak zvlášť dobře neumí - osobně mu názor na jejich vztah přece vysvětlit nedokázala a raději počkala, až si to bude moct hodit později do překladače.
Takže zahraniční milenec, se kterým si párkrát do roka vrzneš a zbytek roku píšeš přes překladač, asi nebude úplně top cesta ke studiu jazyka. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25018
27.7.26 07:31
@sirikit píše: Více

Je to, jako učit se plavat, v dospělém věku, ve vaně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7487
27.7.26 08:34
@sirikit píše: Více

Taky jsem se nad tim pozastavil…mozna proto tu sahodlouze analyzuje, spekuluje jak a co Andy ci Helmut, protoze jim. vlastne úplně nerozumi…Proto ji asi i vyhovuje jen psani a obcas, jednou dvakrat za rok schuzka,.a to jen na sex, protoze co by si asi tak povidali… :nevim:
Ale treba je to vsechno jinak:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
27.7.26 08:44
@Andelskej_Satan píše: Více

Asi tu nikdo si nemyslíme, že ze dvou schůzek do roka a vypisování přes překladač lze se naučit cizí jazyk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
27.7.26 08:49

Na druhou stranu vemte Melanii Trump, angličtinu má po těch letech v Americe fakt bídnou, nepředpokládám ale, že s manželem diskutuje o složitých filozofických otázkách. :D tam jsou v kurzu jiné hodnoty.
Zkrátka záleží na tom, o čem se daný pár chce bavit a jak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39534
27.7.26 09:09

:think: Ja bych položil spíš otazku jak moc v dané zemi „funguje“. Jako třeba chodí do práce, nakupovat a pod. Ne jen s tím partnerem, co se snaží mejen pochopit, ale taky to zkouší třeba v opačném gardu - něco česky… :think:
Je tu Kalamity a Lenka Hal, u kterých si myslím, že angličtinu budou mít zmáknutou jako rodilý mluvčí. A znám i třeba spolužáky/ně a kamarádky… :think: ;) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
881
27.7.26 09:18
@M_Vladim píše: Více

To tedy pochybuju, že by se Trump snažil učit se slovinsky 🤔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...