Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venetia píše: Více
to jsem s nim parkrat absolvoval, kdyz mel takove obdobi vzdoru kolem 3 let. Na svatbe a na velke narozeninove oslave. Takove dite ti nebude x hodin sedet zpusobne u stolu jako dospely clovek. Takze jsem ho vzdy po jidle bral na nejakou dobu ven nebo stranou mimo, aby se vyradil a nikoho neotravoval. A pak jsem s nim odesel driv nez vetsina slavicich lidi. Kazdy to pochopil. Spis by na me divne koukali, kdybych ho tam zacal placat, at sedi zpusobne. Pak to asi po pul roce pominulo a bylo po problemech.
@Virgin_Mojito píše: Více
Jo, to „Ro“ je strasidelny
. Původně Håland a narodil se v Anglii/Leeds. Jeho táta hrát za Leeds United v Premier League. Mám ho „rada“, je to moc dobrej fotbalista, pekelně rychlej. Ale on byl pry už od „kolébky“ hodně dobrej na spoustu sportu.
Tak když Te baví germánské jazyky, tak se do ty norstiny pusť. Jenom je tam maly rozdíl v psaní mezi bokmålštinou a nynorštinou.
@stock píše: Více
Mně se to líbí, jak jsou sehraní.
Halland tedy ne. ![]()
Je vysloveně škaredý a to je u chlapa co říct. Respektive o chlapech to neříkám často.
Ale je dobrý fotbalista a umí číst hru.
Myslím si to samé…
Ale asi si je toho vedom, je mu to srdečně jedno a s tím ksichtem vydelava těžké prachy s reklamou na bryle ( Erling Haaland Eyewear Collection, žlutě a červeně tónovaná skla podle jeho vlastní spánkové a "světelné " režie, které chytře pustil do světa těsně před VM ve fotbale). Jeden kousek lze koupit za 9.999 SEK. Kolik za tu reklamu dostává se člověk ale nedozví ![]()
Od někoho jsem slyšela, že zkraje je lehká, pak že je těžší. Každopádně teď je její boom. Je o ní na školách velký zájem.
Kolik dostal Justin Bieber za to 3 minutové vystoupení na MS ve fotbale se ví.
Ke cti je mu, že to dal vše na charitu na mladé fotbalisty.