Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stock píše: Více
Stock bude žít dlouho, jen nesmí jít do nogo zón nebo do Malmö, tam by jí zabily dětské gangy - čmoudi kdoví odkud
Ja to tedy od Vladima pochopila, že jednu dítěti šoupne, když si nedá říct po dobrém a neustále leze ke kamnům ![]()
@Richard W. píše: Více
Utahla se politika a „priskrtily“ otĕže. Rok 2025: Počet žadatelů o azyl se ve srovnání s předchozím rokem snížil o 30 %.
Snížení od roku 2022: Celkové snížení v tomto období činí 60 %.
Historická úroveň: Úroveň imigrace související s azylem je údajně nejnižší od roku 1985.
Ale stejně do tech míst nelezu, nemám potřebu, není tam zdravo.
Bohužel problém bude už s těma, co tam žijí a mají občanství… ![]()
@marin píše: Více
Protože se spratkovi nesmí fláknout ani jej nějak náležitě potrestat. A stačí podobnému typu „promluvit“ do duše anebo mu dat vyzkoušet vlastní medicínu, a najednou je po problému. Škola a učitelé s tím nic nedělají, chtějí problém jenom zakrýt a mít čistou fasádu, než aby šli do hloubky a něco řešili.
Několikrát jsme tohle řešili a po měsících mlácení prázdné slámy jsme si to museli vyřešit sami - kontaktovat přímo rodiče daného šikanátora, důrazně požádat školu o zprostředkování společné schůzky s rodiči, razantní domluva konkrétnímu dítěti, naučit dítě sebeobraně a naučit ho facky vracet rovnou pěstí do zubů.
A najednou byl klid a žádné nefunkční sluníčkovské kurzy a terapie už nebyly zapotřebí. ![]()
@Richard W. píše: Více
Jo, a probíhají politické diskuse a vyšetřování ohledně možnosti odebrat občanství ve vzácných případech lidem s dvojím občanstvím.
@Adull píše: Více
Asi to nepochopíš, ale psala jsem, že nikomu, tedy ani sobě. Znám se, nemusím si něco dokazovat. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Věř mi, leda prd, já si také nemohu být jista tím, co prožívá někdo druhý, ačkoli zažil řekněme totéž. Lidé nejsou stejní, tím spíše je pak legrační snaha o diagnostiku přes mateřský web. ![]()
To mi připomíná Š+G povídku: Moje jízda tramvají:
„Paní, netlučte toho hocha, vždyť to na něm zanechá následky!“
„Vás asi tloukli denně!“
![]()
@jege píše: Více
S tím by se mělo začít už od školky, ne agresi omlouvat, že je malý a že to tak nemyslí. Protože toto řešení, kdy se dva vyfackují z pozice síly už je radikální.
@Velryba černá Toho amanta si dovedla, když ti bylo kolik let? Byl on vůbec k něčemu nebo jen vyžírka a její podržtaška? Ty jsi mu ještě rikala otčím, já bych mu rikala zm. d.
@Klopotkova píše: Více
Já mu říkala tati, bylo mi cca šest let.