Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Ve tvé původní rodině toho bylo hodně špatně. Mnoho vyšinutých jedinců a nejhorší na tom to, že v tom bylo bezbranné dítě- ty, kterému nikdo nepomohl a muselo zažívat takové hrozné věci.
@Centropen píše: Více
Buď v klidu, příběh, jakých jsou, bohužel, statisíce. ![]()
A dneska mame konečně toho timura.
vše nejlepsi k svatku a samé pozitivní zážitky.
![]()
@Velryba černá To jsi jí potom v dospělosti nikdy třeba neplivla do ksichtu nebo jsi ji nezbila?
Já bych udělala tohle: po sš/sou, bych odešla, úplně se od nich odstřihla a buď je nikdy nechtěla už vidět nebo bych ji přijela zbít. Jednou a naposled jako takové zadostiučinění.
Moje děti by nejen, že nikdy neviděla, ale ani by je nikdy u sebe neměla, aby na ně nezkoušela to, co na tebe. Vynadala bych jí do k.rev a do pitchí a i tomu jejímu povedenému amantovi.
Co tvůj otec? Jak ti lidi v životě dopadli?
@M_Vladim píše: Více
Nic tyto parchanty neomlouvá, ani chlast ne. ![]()
Příspěvek upraven 25.07.26 v 12:19
@Klopotkova píše: Více
Ne, k čemu by to bylo? Vůbec k ničemu, možná bys to tak udělala ty a cítila zadostiučinění, jak píšeš, já určitě ne. ![]()
Chápu tě…pořád to byla tvoje máma…ať už byla jakákoliv…a mlátit jí by nic nevyřešilo ![]()
Já právě jo, jen po tom, kdy bych jí zbila, doplivala její ksicht, sprostě bych jí vynadala, jedině poté bych to v sobě uzavřela. Možná je to tím, že jsem konfliktní.
Ty ses s nimi ještě potom normálně stýkala? Proč? Tvůj manžel to ví? Poznal je? Pokud ano a o všem ví, tak být na jeho místě, tak ty dvě zrůdy prostě zmlátím a hrozně jim vynadám.
@Adull píše: Více
A ona byla její dcera, zřejmě jediná. Malá a bezbranná a dopouštěla se na ní takových nelidských zvěrstev.
V tom případě bych ji fakt zbila. Po tom všem. Matka nematka. Ta zrůda jí ani žádnou matkou nebyla.
@Klopotkova píše: Více
Eskalací zla dobru nepřispějeme. Takhle to tedy vidím já. Nicméně chápu, že někdo jiný by jednal jinak. Ano, stýkala a uzavřít jsem to mohla právě až ve chvíli, kdy jsem pochopila, že už jsem udělala všechno pro to, aby ten vztah fungoval.