Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
To je minimálně půlka národů okolo Středozemního moře.
![]()
@jege píše: Více
Nebo česky:
co musíš udělat dnes, nedělej ani zítra a máš dva dny veget ![]()
@Rosebery píše: Více
To „musis“, bych opravila na" muzes". Ono to „musíš“ neudelat by mohlo mít katastrofalni nasledky. ![]()
@Anonymní píše: Více
Já taky nespěchám, v tomhle jim rozumim.
ale když mám někde být a jsem s nekym domluvená, tak přicházím včas.
Už podruhe v téhle diskuzi:" Vselike kvaltovani toliko pro hovada dobre jest"./Komenský??
V Komenského díle Labyrint světa a ráj srdce nese jedna kapitola název „Kvaltování hovadům více než lidem připadající“. ![]()
@marin píše: Více
asi před měsícem jsem cestovala vlakem z Berlína do Prahy a byla jsem svědkem seznámení skupiny mladých španělských holek se skupinkou holandských kluků. Všichni evidentně cestovali Evropou o prázdninách. Obě skupiny těžce broken English, lehký flirt, selfie na Instagram
otázky typu „jsi na Instagramu? A kolik máš sledujících?“ „jsem španělská influencerka!, mám jich milion!“, smích. ![]()
Nakonec se domluvili, že se večer potkají v Praze v Duplexu ![]()
A pak, že se lidi přirozeně neseznamuji.
No, aspoň jsem pochopila, kdo chodí do Duplexu.
@Virgin_Mojito píše: Více
Teď na dovolené v Řecku bylo takových particek hodně.
jsme zkoumaly, jestli jsou to Italové nebo Španělé.
rozložení ručníky a přiritili se do moře. O Angličanech ani nemluvím, vyhlášena party destinace. ![]()
Tak internet mají všichni, předpokládám.
Očividně je to populární pražská atrakce mezi mladými.
Teda já bych tam nešla, nejsem cílová skupina, ale asi to tam s turisty umí, jelikož hodnocení to má dobrý.
Podle mě sli najisto. Někdo to dá na instagram a zase vyšší sledovanost.
když mne dcery občas pusti nejake ty prispevky od českých influenceru, tak tohle je v podstatě živí. Někam dojedou, něco tam natoci… někdo sdílí i svůj byt.