Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Monicka39 píše: Více
Chce to zdravé sebevědomí. Dost chlapu to neustojí, a žárlí na svou bývalou milenku, nyní manželku, protože podváděla svého muže. A myslí si, že bude to samé dělat jemu. Myslím, že ženský jsou v tomhle sebevědomější a dokáží udělat tu tlustou čáru.
@marin píše: Více
Jege to už nedočítá a a také skoro nepřispívá. Mám asi 50 nedočtených stránek, takže než to dočíst, je jednodušší na celou diskuzi rezignovat. Mějte se tu s Helmuty hezky, občas sem nahlídnu, ale holt Vaše tempo nezvládám a hledat skvosty mezi hromadou balastu se mi už nechce.
![]()
@Fukitol píše: Více
To jsou jen takové kecy. ![]()
Já tady svoje fotky nikomu neposílám, takže kdo ví. Třeba bys mě viděl a hned bys utekl. Takový scénář je mnohem reálnější.
@Andelskej_Satan píše: Více
Já si furt říkám, jak vy to používáte.
Třeba jsem chtěla najít jeden track, ze kterého jsem věděla jen refrén a že je na začátku setu z určitého roku, bylo to někdy mezi lety 2001-2004. Ta mrcha mi to našla na druhý pokus.
Ale jednou mi taky jeden song vymyslela
hodila jsem ho na YouTube music a nic mi to nenašlo, tak říkám AI „bububu, halucinuješ kamaráde, nic takového jsem nenašla“, tak jo, uznal, že mám pravdu.
@sirikit píše: Více
Na kolik kousků to vypadá? A ty máš chovnou stanici, nebo jedeš bez rodokmenů, po rodičích s PP?
Ne, jen si nemyslím, že ze mě musí každý sednout na zadek. Ostatně mám celkem bohatou zkušenost s odmítnutím, takže to beru spíše realisticky.
@Virgin_Mojito píše: Více
Tak u me ne, stale mi podsouval ten kompletne vymyslenej text za realnej song, pres nekolik vytek, ze to neni ono…az uznal, ze je v koncich a ze si to mam najit sam:))…
@Virgin_Mojito píše: Více
To si o sobe taky nemyslim, presto si myslim, ze nekde tam venku je nejaka, ktere se treba jednou budu libit. Nikdy nevis ![]()
Ja hledala hudbu k te scene z „Barry Lindon“, jak se do sebe na prvni pohled zamiluji a farar to zaregistruje. AI rekla Mozart, byl to Schubert, nekdy zapoti skvele voloviny.
Kdyz sem Son dala ty zavery AI, ja hodila pro zajimavost sucha fakta helmutiho pribehu, ( jak to tady Son popisuje), at to muzu zrovnat, AI napsala, ze Son nemame nic vyvracet, nesnazit se logickym faktem presvedcit, protoze to nema zadny smysl, ale mame ji byt oporou a pokud bude otevrena prijat pomoc, nasmerovat k psychologicke pomoci a jeste par veci, ktere sem nemuzu napsat. Cim AI nakrmis, to ti vyplivne.
@sirikit píše: Více
Tebe neeee mamiiii
. No vis Mirek Dusin je moje milovana Melodka. Ta tu rozprasi všechny ty neřády
.
Já se učím pořád a furt se zlepšuju v těch promptech. Ale znáš to - garbage in, garbage out. Občas mi dítě tvrdí, že něco na internetu nemůže najít, přestože už to tam hledalo. Já přijdu, hodím dotaz na Google a odpověď je v prvním odkaze.