Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak uz jsi mel partnerky, chodil si s holkami, tak proc by ses znovu nemohl nejake libit?
@Arturie píše: Více
Arti ty ses na seznamu c.1
neboj! Ty sem patříš
.
@Andelskej_Satan ale je samozřejmě pravda, že to musíš kontrolovat, můj chlap třeba rozpitvá, co mu AI naservíruje, rozebere s ní plány, trošku se s ní pohádá, trošku diskutuje a pak se spolu doberou výsledku. Ale musíš vědět, co děláš. Prý oblíbená věta AI, co říká mému drahému je „you're right to push back“ ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
No vidis mohla bys nas naucit s AI…jsi v tom evidentne dobra. To ted myslim jako kompliment.
@MyMelody píše: Více
Prijde mi, ze mym zivotem jen tak propluly, jak rybky v akvarku…na tu pravou a fatalni asi porad cekam…
A proč se nezeptáte AI „jak tě mohu používat efektivněji?“
No asi by bylo divné, kdybych to neuměla používat, když se tím živím. Navíc u nás si bez AI ani neškrtneš, samý upscaling, chtějí po nás vyrábět chat boty a tak.
No a nejde se seznamovat venku? Oslovovat zeny, ktere se ti libi, kdekoli, v praci, v metru…pripadne proc ne nejakou seznamku, i kdyz tam bude sance nejakou najit nejspis mizerna, ale za pokus nic nedas, ne?
@jege píše: VíceŽiš, tak 50 stránek skoč a normálně navaž, ne?
@sirikit píše: Více
To nejde, pak budu mít pocit, že jsem něco důležitého zmeškal. Buď všechno anebo nic! ![]()
Takže na mě musíte výslovně odkazovat, ať mě to upozorní, pokud tu bude něco důležitého anebo tu nějaká bude mít o mě zájem. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
@Fukitol píše: Více
Ale prosím tě. Jses taky hrdina mileneckého odboje, Tvl ![]()