Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@M_Vladim píše: Více
Nene, maltézáček je od pohledu taková nyny fifinka.
Já jsem westíková: wesťoš je teriér, takže má spoustu vlastních názorů, které se nebojí použít, je veselej drzej grázlík, umí hlídat, lovit, smát se a svoje lidi miluje celým svým velkým srdcem.
A při tom všem vypadá jak plyšák na zadní dekl auta a k veterináři ho dokážu unést i v osmdesáti. ![]()
Líbí se mi i některé jiné rasy - samojed, husky, německý ovčák…, ale zase jsem soudná a vím, že ty už neuběhám a zkazila bych je. ![]()
Takže WHWT na věčné časy a nikdy jinak! ![]()
@Adull píše: Více
Treba nadory v husty prsni zlaze a bylo toho vic, ted nedavno jsem se o tom bavila s doktorkou na sonu. Mamo ma vyhodu jen tech mikrokalcifikaci, ktery maj casto doprovodny jevy viditelny i na sonu. Ne vzdycky samozrejme, takze oboji je dulezity a doplnujou se. Rekla, ze jedna z 2000 zen udelala dobre, ze sla i na mamo, u tech zbylejch by stacilo to sono.
@Andelskej_Satan píše: Více
To by na mě dojem neudělalo…Bez urážky. Nejsem klopotka ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Nevím teda, jestlis nepochytil na emiminu nesprávný dojem, že anal je nějaká oblíbená ženská úchylka. Neříkám, že jsem to někdy nepraktikovala, ale spíš kvůli tomu chlapovi. Typicky s milencem, který si to chtěl vyzkoušet, protože stará by s ním doma vyrazila dveře. Opravdu ne každý se chce přetlačovat s ho.vnem ![]()
@Monicka39 píše: Více
Co to je za doktorku, když ti řekne takovou hovadinu🤦🏼♀️…že 1 z 2000 udělá dobře, že jde na mamograf a jinak stačí sono?…u sona, když nevíš kde hledat, tak se může stát, že ten ani ne milimetrový nádor prostě v té husté tkáni nenajdeš…navic mamograf je z pohledu pojišťovny dražší, takže ano nekdy musi stačit sono…ale to ti neřeknou z jakého důvodu. 🤔
Nebudu se tu s tebou hádat…věř si čemu chceš, ale přeju ti, abys na to co ti říká nikdy „nedojela“…
@Arturie píše: Více
Přetlačovana se konat nemusí, pokud je dostatečná příprava.
Oblíbenost je diskutabilní, je závislá i na zkušenostech a přístupu, Logicky, když se to bude někomu hnusit, nemůže mu to být příjemné. Ale je také individuální, z hlediska citlivosti. Na druhou stranu, může jít i o oboustrannou zábavu.
Dál je tu chiropraktika zaměřená na kostrč, která může někomu ulevit, typicky maminkám okolo porodu, ale třeba i při bolesti pri menstruaci. ![]()
Známé je to třeba jako jistý standart antikoncepce u Mormonů, kteří jinak antikoncepci odmítají. ![]()
Komu jsi ho rval do zadku při menstruaci?
![]()
Mamografie-urcity počet snimku, pokud něco „nejasne“ doplnuje ultrazvuk, nebo biopsie. Ultrazvuk rozlisi cystu a nador. Myslím, že není rozumně, zpochybnovat tady jedno nebo druhé.
@Adull píše: Více
Mamograf ma výhodu v tom záznamu, kerý je možné posoudit staticky více lidmi, dnes navíc i AI. No a pak tu máme ono nepříjemné rozplacnutí, které ale zvyšuje přehlednost. Proto je to základ. Nicméně je fakt, že z hlediska radiační hustoty, tedy stínu na záznamu, prostě nemusí být odlišitelné všecko a tady zas zaskakuje ultrazvuk. Samozřejmě i utrazvuk zachytí některé věci stejně jako rentgen, tedy mamograf. Plus utrazvukem lze prohlédnout i uzliny, nejenom prs.
Takže… ![]()
Vždyť to píšu…mamografie základ…a pokud tam něco je, případně nejasnost v určité oblasti, tak ultrazvuk…
Anál je skvělá sexuální praktika, protože konečník má mnoho nervových zakončení, pro mě je to lepší než klasický vaginální zásun.
Co nenávidím je, když se mi chce milenec vystříkat na prsa. Blila bych jsk šakal, sperma smrdí, nenávidím sperma a kouření penisů.
Kouření ještě tak nějak dám, ale to stříkaní na kozy brutálně nenávidím.
Ještě, že s tímto starej neotravuje a pokud ho to vzrušuje tak doufám, že mu to poskytují milenky.
@Velryba černá píše: Více
asi ta pomoc od bolesti byla myslena podobne, jako kdyz te boli bricho a ja te pichnu dratem do oka. Bolest bricha prestanes okamzite vnimat, protoze te desne boli oko ![]()